Nechte své peníze vydělávat

14.05.2012 | , ZUNO Bank
Tiskové zprávy


Zamysleli jste se někdy nad tím, zda se vaše peníze v bance dobře zhodnocují? Nebo jen nečinně leží na běžném účtu s nulovým úrokem? Zkuste spořit výhodněji se ZUNO.

Online banka ZUNO je na rozdíl od kamenných bank nabízí vyšší úroky, a to bez jakýchkoli poplatků a podmínek. Vyzkoušet můžete například produkt SPOŘENÍ. Vaše peníze se zde budou zhodnocovat až o 2 % ročně. ZUNO navíc na rozdíl od jiných bank připisuje úroky každý den. Co to znamená? Pokud vaše vklady na jednom SPOŘENÍ nepřekročí 125 000 Kč, neplatíte z nich daň. Při úsporách do 125 000 korun, tak úrok na SPOŘENÍ 2 % ročně odpovídá při daňové výhodě až 2,3 % ročně při měsíčním připisování a zdaňování úroků v jiné bance. SPOŘENÍ navíc není spojeno s žádnými poplatky, nestanovuje minimální výši vkladu a peníze můžete čerpat kdykoli potřebujete.

Chcete spořit bez jakýchkoli starostí? Aktivujte si v online bankingu ke SPOŘENÍ osobního AUTOPILOTA. Tento chytrý produkt přesouvá každou noc vaše peníze ze SPOŘENÍ na ÚČET a zpět přesně podle vašeho přání. Díky tomu každý den vyděláváte na úrocích a přitom máte peníze k dispozici vždy, když je potřebujete. Stačí si nastavit maximální a minimální zůstatek, který chcete mít na ÚČTU. Se ZUNO můžete navíc spořit hned několikrát – pomocí online bankingu si můžete otevřít až 10 spořicích účtů, které lze pro snadnější orientaci libovolně pojmenovat. Zda se budou jmenovat „Na auto“ nebo „Pro děti“, to už je na vás. Spořit můžete ve 4 různých měnách (CZK, GBP, EUR, USD).

Ještě lepší úrok 2,5 % můžete získat se SPOŘENÍM PLUS. Úročení probíhá měsíčně, a to až do výše vkladu 2 500 000 korun. Pokud si však peníze ze SPOŘENÍ PLUS vyberete, za daný měsíc se vám úrok nepřipíše.

Pokud víte, že své finance nebudete delší dobu potřebovat, bude pro vás výhodnější otevřít si termínovaný VKLAD. ZUNO nabízí možnost otevřít si až 50 různě pojmenovaných vkladů. Dosáhnout můžete až na úrokovou sazbu 3,1 %.

Spolu se SPOŘENÍM, SPOŘENÍM PLUS nebo VKLADEM získát v ZUNO navíc zdarma běžný ÚČET, který není spojen s žádnými poplatky a nabízí i povolené přečerpání REZERVA. Zařídit si ÚČET a následně všechny zmíněné produkty je přitom jednoduché: stačí k tomu internet, chvilka času a vše je hotovo – bez poplatků, ihned a z pohodlí domova 24 hodin denně. Být v ZUNO se vyplatí, protože zkrátka vyděláte víc.

Více na www.zuno.cz

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy