Šetřete čas i peníze: požádejte o Profi účet on-line a získejte bonus 1 000 Kč!

28.05.2012 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


V Komerční bance mohou nově požádat firmy a podnikatelé o založení podnikatelského Profi účtu on-line ze svého počítače.

V rámci Profi účtu získají podnikatelé v Komerční bance kromě bankovních produktů na míru i řadu výhod: deset příchozích nebo odchozích transakcí každý měsíc zdarma, bezplatné výběry z bankomatů KB, kvalitní poradenství při řešení řady podnikatelských potřeb i 1 000 Kč bonus při sjednání účtu on-line do 29. června 2012!

Nová možnost podat žádost o založení Profi účtu on-line šetří podnikatelům čas i peníze. Cesta k novému účtu je velmi snadná: během několika málo minut vyplňte z pohodlí domova či kanceláře on-line formulář pro založení Profi účtu. Po zpracování formuláře vás kontaktujeme pro sjednání schůzky s bankovním poradcem. Díky přesnému termínu a připravené dokumentaci pak podpis smluvní dokumentace v bance zabere skutečně jen několik minut vašeho času.

Založení Profi účtu není třeba zbytečně odkládat - díky internetovému formuláři nemusíte čekat na pobočce ani se řídit provozní dobou.

Cesta k chytrému účtu a kvalitním službám Komerční banky je nyní nejen rychlá a pohodlná, ale také výhodná. Pokud vyplníte elektronickou žádost o Profi účet v období od 14. května do 29. června 2012, získáte na svůj účet akční bonus 1 000 Kč!

„Víme, že čas podnikatelů je drahý. Díky on-line žádosti o založení Profi účtu můžeme připravit veškerou dokumentaci k účtu předem a omezit tak čas strávený na pobočce na minimum. Čas s námi šetří podnikatelé i následně – díky internetovému a telefonnímu bankovnictví mohou spravovat své finance kdykoli a odkudkoli,“ uvádí k nové službě Martin Kotek, vedoucí Segmentového a produktového řízení pro podnikatele v Komerční bance.

Profi účet: úspora nákladů i finanční rezerva

Profi účet je výhodný balíček služeb, se kterým máte své firemní peníze i náklady na bankovní služby vždy pod kontrolou. Obsahuje běžný účet, měsíční elektronický výpis z účtu, mezinárodní embosovanou platební kartu a vámi zvolené služby přímého bankovnictví (internetové bankovnictví MojeBanka a/nebo telefonní bankovnictví Expresní linka KB). Již v základní verzi získáte navíc prvních deset příchozích nebo odchozích transakcí měsíčně zdarma.

Profi účet nenutí podnikatelům služby, které nepotřebují. K základním službám můžete kdykoli přikoupit různé doplňkové služby, které odpovídají vašim aktuálním potřebám. Oblíbené jsou například cenově zvýhodněné Balíčky transakcí nebo PC bankovnictví Profibanka pro náročné uživatele. Dostupnou finanční rezervu budete mít vždy k dispozici díky možnosti povoleného debetu až do výše 3 mil. korun.

Výhody pro začínající podnikatele

Díky unikátnímu konceptu MojeOdměny získáte v Komerční bance celou řadu výhod. Vrácení poplatku za výběr z bankomatu za každou realizovanou platbu u obchodníka získá v Komerční bance automaticky každý. Na začínající podnikatele ovšem čekají i další výhody. Podnikatelům a firmám, které vznikly do 2 let před založením Profi účtu, připisuje Komerční banka na účet každý měsíc po dobu 2 let od založení účtu bonus ve výši 70 Kč!

Výhody v rámci konceptu MojeOdměny nekončí ani druhým rokem od založení účtu. 70 Kč na svůj účet mohou podnikatelé a firmy získat i ve 3. a 4. roce od založení Profi účtu, pokud součet kreditních obratů na účtu v daném měsíci dosáhne 50 tis. korun a více.

O založení Profi účtu přes internet mohou požádat podnikatelé nebo statutární zástupci firem s obratem do 60 mil. korun. Elektronickou žádost lze podat také pro otevření Běžného účtu pro složení základního kapitálu.

Spravujte s Profi účtem vaše firemní finance jednoduše a bez zbytečných výdajů. On-line žádost o založení účtu zvládne vyplnit každý a nezabere to více než 3 minuty času. Pro více informací o Profi účtu a dalších službách Komerční banky volejte bezplatnou infolinku 800 521 521 nebo navštivte stránky www.kb.cz.

 

Firemni_finance_obrazek_PR_.jpg

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy