Nová investiční hra o iPad

04.06.2012 | , HighSky Brokers
Tiskové zprávy


Jak si „nanečisto“ vyzkoušet, co obnáší obchodování s měnami, zlatem nebo třeba ropou? Také pomocí soutěží se lze přiučit, jak investovat na kapitálových trzích.

HighSky Brokers, a.s., český obchodník s cennými papíry, připravil simulaci skutečného prostředí obchodování pomocí nové investiční soutěže. Investovat je možné do různých světových měn nebo komodit jako je například zlato, stříbro či káva. Novinkou je pak nástroj, který umožňuje obchodování s akciemi společnosti Facebook.

Cílem investiční soutěže, která začíná 10. června, je dosáhnout co nejvyšší celkové nebo denní zhodnocení virtuálního 1 milionu korun a prakticky si tak vyzkoušet, jak reálné obchodování opravdu probíhá a na jaké podněty reagují kapitálové trhy. Hlavní cenou je nový iPad a dále naučná literatura o forexu pro začátečníky.

Společnost HighSky Brokers, a.s. je prvním obchodníkem s cennými papíry na českém trhu, který svým klientům poskytuje možnost obchodovat měny, komodity, akcie, akciové indexy a dluhopisy prostřednictvím nové obchodní platformy MetaTrader 5. Tuto platformu využívá jako jeden z prvních i v Evropě. Společnost vznikla v roce 2010 a disponuje licencí České národní banky. Základní kapitál společnosti činí 37, 5 milionů korun.

Více na www.highsky.cz

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy