Fio banka vydává vlastní karty, klienti mohou využít i bezkontaktního placení

07.06.2012 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka začala vydávat vlastní platební karty. Nově mohou klienti získat zdarma nejen elektronickou, ale i embosovanou kartu, využít mohou stejně jako dosud 10 bezplatných výběrů měsíčně z bankomatů Fio banky. Pro příznivce moderních technologií jsou připraveny bezkontaktní karty.

Fio banka začala vydávat vlastní platební karty, které umožňují plnou elektronickou správu a ovládání prostřednictvím Internetbankingu a brzy i Smartbankingu. K dispozici jsou karty Maestro, MasterCard Standard, MasterCard Standard Paypass, MasterCard Business Paypass a MasterCard Gold Paypass. První dvě jsou vydávány zcela zdarma, další jsou vybaveny technologií bezkontaktního placení, kdy klient může snadno a pohodlně platit částky do 500 Kč. V další vlně bude Fio banka nabízet vedle karet MasterCard i karty Visa.

Novými kartami lze vybírat desetkrát měsíčně z bankomatu Fio banky zdarma nebo využít služby Cashback, navíc je možné získat až 5 bezplatných výběrů měsíčně z cizích bankomatů v ČR. Každá nová karta dostává automaticky 2 bonusové výběry zdarma z jakéhokoliv cizího bankomatu v ČR, další budou připisovány na základě používání karty – za každé čtyři tisíce korun zrealizovaných plateb kartou bude umožněn jeden bezplatný výběr z cizího bankomatu v ČR, a to právě do maximálního počtu pěti výběrů. Podmínky platí pro karty, o něž bylo zažádáno od 6.6. dále, stávající platební karty zůstávají v platnosti za původních podmínek.

"Vnímáme zvýšené nároky klientů na bankovní služby, proto jsme přistoupili k vydávání vlastních platebních karet, které klientům umožní plné elektronické ovládání, větší komfort a možnost využití nových technologií, které jsou v České republice na vzestupu,“ říká k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy