Neúčelová hypotéka pro podnikatele s výhodným úrokem nižším o 1%

12.06.2012 | , Equa bank
Tiskové zprávy


Podnikáte? Právě pro vás je určena nová neúčelová hypotéka PRO  od Equa bank. Je úplně jedno, jestli chcete peníze použít na nákup materiálu, financování provozu firmy nebo vybavení kanceláří. O účelu hypotéky rozhodujete jen vy.

Hypotéku PRO může získat každý podnikatel, který zajistí úvěr bytem nebo rodinným domem.  Hypotéku je možné získat až do 70 % výše hodnoty nemovitosti. Oproti běžné neúčelové hypotéce má hypotéka PRO sazbu nižší o 1 % p.a. Podnikatelé tak mohou získat úrokovou sazbu už od 5,39 % p.a.

Equa Bank za vás vyřídí všechny podklady spojené se zastavovanou nemovitostí. Automaticky s uzavřením hypotéky dostanete běžné bankovní služby Equa Bank zdarma. Pro podnikatele, kteří podepíší smlouvu do konce září 2012, přichystala Equa Bank navíc bonus ve výši 5 000 Kč, který se jim připíše na účet v okamžiku čerpání hypotéky.

Splácení hypotéky si můžete rozložit až na 20 let, takže zatížení cash-flow firmy je minimální. Samozřejmostí je možnost předčasného splacení hypotéky bez sankcí.

Kromě neúčelové hypotéky nabízí Equa bank řadu dalších snadno srozumitelných bankovních produktů a služeb jak pro jednotlivce, tak pro firmy a podnikatele. K nejvyhledávanějším službám patří refinancování hypotéky , výhodně úročený spořící účet  a běžný účet . Obsluha účtů je možná přes jednoduché a uživatelsky příjemné internetové bankovnictví, telefonicky přes klientské centrum nebo přímo na pobočkách.


Více informací na www.equabank.cz nebo 800 500 900

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy