Fio banka zlevňuje hypotéky

02.09.2012 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka snižuje úrokové sazby svých hypoték. Nově činí minimální roční sazba po zahrnutí veškerých slev 2,81 % p.a.

Fio banka přistoupila ke snížení fixních úrokových sazeb hypoték o 0,2 % p.a. Pokud klient využije slevu za refinancování ve výši 0,5 %, může se dostat při pětileté fixaci až na minimální sazbu 2,81 % p.a. Pro konkrétní výpočet slouží webová kalkulačka, která bere v úvahu další charakteristiky klienta.

„Snížení tržních úrokových sazeb umožnilo snížit úroky z hypoték i klientům. Slevou za refinancování chceme bonifikovat klienty, kteří již prokázali, že zodpovědně hradí své závazky. Věříme, že tento posun ocení zájemci o nové bydlení i o refinancování současného úvěru,“ říká k tomu Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Fio hypotéka je bez poplatků za poskytnutí úvěru, vedení běžného i úvěrového účtu, rezervaci prostředků nebo čerpání úvěru. Pro srovnání s konkurenčními nabídkami, kde klient platí za vedení úvěru, je na Fio hypoteční kalkulačce připraven výpočet zahrnující tyto poplatky do úrokové sazby. Klienti mohou využít offsetovou hypotéku nebo možnost mimořádné splátky ve výši až 20 % sjednané výše úvěru ročně zdarma. Kromě fixní sazby lze volit sazbu variabilní, která se odvíjí od situace na trhu.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy