Jednorázové pojištění FLEXI PREMIUM se zhodnocením 20 % za 7 let

18.09.2012 | , Pojišťovna České spořitelny
Tiskové zprávy


Pojišťovna České spořitelny přichází s nabídkou jednorázového investičního životního pojištění FLEXI PREMIUM 120.

Prostřednictvím poboček České spořitelny a externích obchodních partnerů klientům nabídne možnost nadstandardního zhodnocení vložených prostředků ve výši 20 % za sedm let. Součástí tranše FLEXI PREMIUM je pojištění pro případ smrti a dožití. Produkt lze sjednat do 31. října 2012.

„Předchozí mimořádná tranše FLEXI PREMIUM si našla své příznivce. Zvýšený zájem klientů o konzervativní způsob investování nás přivedl k myšlence tranši v krátkém čase zopakovat,“ uvedl Petr Procházka, ředitel úseku řízení produktů Pojišťovny České spořitelny. „Tentokrát zkracujeme období, na které se klienti musí vzdát svých finančních prostředků, a to na 7 let. Při jednorázovém vkladu 100 000 Kč se klient může po sedmi letech těšit na částku 120 000 Kč.“

FLEXI PREMIUM 120 je možné sjednat do 31. října 2012 pro klienty ve věku 3 až 73 let. Minimální výše jednorázového pojistného je stanovena na 50 000 Kč a maximální není omezena. Při sjednání pojistné smlouvy Pojišťovna České spořitelny neprovádí zdravotní zkoumání žadatelů. V průběhu trvání smlouvy Pojišťovna ČS umožní vybrat část investovaných prostředků formou mimořádné výplaty kapitálové hodnoty. Pojišťovna České spořitelny klientům nabízí pevné zhodnocení ve výši 20 % za sedm let, což odpovídá zhodnocení ve výši 2,6 % p. a. před zdaněním.

Pojistné zaplacené klienty bude investováno do dluhopisů s nulovým kuponem emitovaných Erste Group Bank AG vázaných na plnění úvěrových závazků Slovenskou republikou. Při jeho splatnosti bude emitentem vyplaceno 120 % vložených prostředků vázaných na plnění úvěrových závazků Slovenskou republikou, při jehož splatnosti bude emitentem vyplaceno 120 % vložených prostředků. FLEXI PREMIUM 120 si mohou zájemci sjednat v pobočkové síti České spořitelny a u vybraných obchodních partnerů. Podrobnosti k tomuto produktu jsou k dispozici na www.flexi.cz.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy