Obchodovat s měnami a komoditami lze přes mobil nebo tablet

21.09.2012 | , HighSky Brokers
Tiskové zprávy


Mobilní aplikace pro online obchodování na finančních trzích se stávají vyhledávaným nástrojem aktivních investorů. S jejich pomocí lze provádět obchodní pokyny, sledovat stav portfolia nebo analyzovat dění na trhu. Jsou jednoduché a stále při ruce.

Společnost HighSky Brokers zareagovala na potřeby zájemců o mobilní obchodování a představila platformu MetaTrader 5 Mobile, která umožňuje online obchody prostřednictvím chytrých telefonů a tabletů s operačním systémem iPhone a Android.

"Jsme jediným českým obchodníkem s cennými papíry, který tuto nejnovější verzi celosvětově používané obchodní platformy na tuzemském trhu poskytuje" říká Robert Havlena ze společnosti HighSky Brokers a dodává: "S touto aplikací získá každý odkudkoli okamžitý přístup na finanční trhy."

Pomocí aplikace lze obchodovat měny (forex), komodity, akciové indexy, akcie a dluhopisy. Aplikace je k dispozici bezplatně ke stažení v Apple Store nebo Google Play Store. Informace o použití jsou uvedeny na webových stránkách www.highsky.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy