Už za své peníze nemusíte platit!

16.10.2012 | , Equa bank
Tiskové zprávy


Jistě znáte situaci, že potřebujete rychle vybrat peníze z bankomatu, ale zrovna není po ruce žádný od vaší banky a za výběr u cizího se Vám nechce platit vysoký poplatek.

Tak na toto už u Equa bank myslet nemusíte! Nejen, že Vám Equa bank nabízí vedení běžného účtu s platební kartou, internetovým a mobilním bankovnictvím zdarma, ale též, jako jediná banka v ČR, i zdarma výběr z bankomatů všech bank po celé republice.

S Equa bank tedy nemusíte ztrácet čas hledáním bankomatu své banky , ale můžete zvolit ten, který je pro vás nejblíže. Jestli vybíráte z bankomatu nejméně třikrát měsíčně, můžete tak každý měsíc ušetřit desítky korun.

U Equa bank navíc neplatíte žádné poplatky za otevření účtu a za internetové a mobilní bankovnictví. Pokud si na účet necháte posílat alespoň 10 tisíc měsíčně, máte bezplatné i vedení účtu . K běžnému účtu dostanete zdarma embosovanou platební kartu MasterCard, ke které můžete v internetovém bankovnictví připojit i běžné účty  v cizích měnách. Kartu tak můžete využívat jako multiměnovou a ušetřit ještě více. Výhody multiměnové karty uplatníte zejména při cestování do zahraničí – peníze pro výběry a platby kartou v zemi, kde se platí americkými dolary nebo eury, se automaticky čerpají z běžného účtu v téže měně a nedochází tak k převodu měn směnným kurzem.

equa_bankomat300.jpg

Zdarma jsou pro všechny klienty také veškeré odchozí a příchozí platby v korunách provedené prostřednictvím internetového nebo mobilního bankovnictví.

Účet můžete navíc otevřít online bez nutnosti návštěvy pobočky během pěti minut. Více naleznete na: www.equabank.cz.

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy