Aleš Křížek jmenován Country Managerem společnosti Reed

25.10.2012 | , REED
Tiskové zprávy


Nezávislá mezinárodní personálně poradenská společnost, má nového Country Managera pro Českou a Slovenskou republiku, stal se jím Aleš Křížek.

Aleš Křížek (39) v přechozích dvanácti letech působil v personální agentuře Robert Half International, kde od roku 2005 zastával pozici Country Manager pro Českou republiku. „Společnost REED patří na českém trhu mezi jednu z nejrychleji rostoucích mezinárodních společností v oblasti specializovaného recruitmentu. Jsem velmi rád, že mohu využít zkušeností a znalostí českého trhu právě ve společnosti Reed, která dokáže úspěšně reagovat na rychle se měnící požadavky pracovního trhu v posledních letech“uvádí Aleš Křížek, jehož hlavním cílem je pokračovat v růstu podílu společnosti REED na českém a slovenském trhu.


O SPOLEČNOSTI REED

Společnost REED je nezávislá mezinárodní personálně poradenská společnost, která zaujímá vedoucí postavení na trhu v oblasti specializovaného recruitmentu a agenturního zaměstnávání. Společnost REED má ve světě více než 425 poboček, zaměstnává 3 000 lidí, poskytuje prvotřídní servis pro 30 oborů a na trhu je již od roku 1960. V České republice má společnost šest specializovaných divizí – Engineering & Scientific, Finance & Banking, HR & Office & Legal, IT & Technology, Multilingual Shared Services, Sales & Marketing, Supply Chain & Procurement, čímž je zaručena odbornost a ta nejvyšší kvalita služeb při vyhledávání specialistů a odborníků v oblasti středního i vyššího managementu.

Autor článku

Tiskové zprávy  

Články ze sekce: Tiskové zprávy