Finanční poradci budou hlavními protagonisty důchodové reformy

06.11.2012 | , Broker Trust
Tiskové zprávy


Důchodovou reformu pocítí především finanční poradci, kteří ji budou muset vysvětlit svým klientům. Nároky, které jsou na ně v souvislosti s penzijní reformou kladeny, jim pomáhá usnadnit vzdělávací Broker kongres zaměřený na investice, pojištění a důchodovou reformu.

Broker kongres zaměřený na investice, reformu penzí a pojištění se uskuteční 15. listopadu 2012. Finančním poradcům přinese důležité informace, jaká řešení na důchod doporučovat klientům.

Podceňovaný význam penzí
Zajištění na stáří by mělo být jedním z hlavních životních cílů každého zodpovědného člověka. Logickým partnerem, se kterým budou lidé konzultovat svou penzi, jsou finanční poradci. Ti budou hlavními aktéry celé důchodové reformy. Proto je nutné, aby poradci již nyní získali dostatek kvalitních informací, které jim pomohou v jejich bezchybné orientaci složité reformy penzí.

Na kongresu vystoupí i výkonní ředitelé profesních organizací AKAT ČR a USF ČR – Jana Michalíková a Jiří Šindelář. Finanční poradci si mohou vybrat ze dvou desítek přednášek a seminářů pojišťoven, investičních společností a penzijních fondů. Hlavním partnerem Broker kongresu pojištění a investice je Raiffeisen penzijní společnost.

Sedm přednášek o důchodové reformě
Reforma penzí nastoluje novou situaci. Tu lze vnímat jako začátek dialogu mezi poradcem a jeho klientem, kterému finanční poradce přinese zajímavá řešení, jak si přilepšit ke státní penzi. Právě o tomto vztahu, ale i o technických parametrech důchodové reformy a možnostech zajištění na penzi, bude listopadový kongres.

Na tuzemském trhu je Broker kongres ojedinělou vzdělávací akcí. Cílem je poskytnout kvalitní a nikterak nezkreslené informace, které slouží finančním poradcům v jejich každodenní poradenské praxi. Ti se mohou ve dvou desítkách přednáškových bloků seznámit s celou důchodovou reformou. Účastí na kongresu získají řadu podnětů a nových poznatků, které mohou vnést do svých služeb.

Broker kongres zaměřený na investice, pojištění a důchodovou reformu se bude konat 15. listopadu 2012 v kongresovém centru U Hájků, Na Poříčí 42 v Praze.


O Broker kongresu
Broker kongres je vzdělávací akce, na které finanční poradci získají vyčerpávající pohled na předem danou problematiku. Připravovaný Broker kongres je zaměřený na důchodovou reformu, pojištění a investice. Kongresy pořádá společnost Broker Trust, která poskytuje servis finančním poradcům. Další informace o Broker kongresu naleznete na webových stránkách www.brokerkongres.cz .


O společnosti Broker Trust, a. s.
Akciová společnost Broker Trust vznikla v roce 2001. Jde o servisní organizaci, která pomáhá finančním poradcům v jejich každodenní poradenské praxi. Největší přidanou hodnotou je zajištění administrativy, legislativní a produktové podpory.

 

 


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy