Průběžný vítěz soutěže Junior Trader má na svém soutěžním kontě již více než 1 milion EUR

21.03.2013 | , X-Trade Brokers
Tiskové zprávy


Další ročník studentské investiční soutěže Junior Trader, pořádané brokerskou společností X-Trade Brokers, je v plném proudu.

Soutěže se účastní téměř 2 000 studentů z České a Slovenské republiky, kteří mezi sebou soutěží o zajímavé ceny, jako je Asus Transformer Pad, herní konzole XBOX 360 Kinect nebo chytré hodinky Sony Smart Watch. Každý soutěžící obdrží virtuální vklad 100 tis. euro a je pouze na něm, zda tyto prostředky zhodnotí obchodováním s měnami, akciovými indexy, zlatem, stříbrem nebo jinými komoditami.

xtb_1.jpg

 
Obrázek: Ceny v soutěži Junior Trader


A jak si vedou ti nejlepší po dvou týdnech ostré soutěže? Nejlepším slovenským soutěžícím je studentka Veronika z Technické Univerzity v Košicích, jejíž hodnota účtu, díky desítkám uzavřených a převážně ziskových obchodů s měnovým párem EURUSD, momentálně dosahuje 888 tis. euro. Nejlepším českým soutěžícím a studentem s doposud nejvyšším absolutním zhodnocením je pak Michal ze Slezské Univerzity, jehož hodnota majetku se již přehoupla přes magickou hranici 1 milionu euro. Stejně jako Veronika, také Michal není na prvním místě dílem náhody a šťastného obchodu, když během dvou týdnů zadal již více než 700 obchodních pokynů, převážně na zlatě a hlavních měnových párech.


XTB_2.jpg 


Graf: Vývoj hodnoty majetku na soutěžním účtu průběžného vítěze soutěže Junior Trader


Soutěž končí až 3. května, proto je stále šance na výhru i pro ty, kteří se rozhodnout začít nyní. Registrace pro studenty českých škol je možná na stránkách www.juniortrader.cz. Studenti slovenských vysokých škol se pak mohou registrovat na stránkách www.juniortrader.sk. V případě individuálních dotazů mohou studenti využít e-mail juniortrader@xtb.cz a juniortrader@xtb.sk nebo bezplatnou linku 800 900 110 v České  republice nebo 0800 900 110 na Slovensku.

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy