MoneyExpo 2013

08.04.2013 | , MoneyExpo 2013
Tiskové zprávy


Již třetí ročník největšího středoevropského investičního a trading summitu MoneyExpo si i pro letošek přichystal řadu novinek a vylepšení.

19. až 21. dubna Top hotel Praha

Jednou z největších změn je zaměření programu. Ten je v hlavním sále věnován každý den jinému typu investorů a obchodníků. Díky bohaté nabídce doprovodných workshopů a přednášek v menších sálech můžete strávit všechny tři dny třeba jen s tradingem.

Pátek: obchodování na finančních trzích. Atraktivní Live Trading Show, živé obchodování profesionálních traderů na finančních trzích. Budou používat své reálné účty, obchody skutečně proběhnou a návštěvníci budou moci vidět buď zisk, nebo ztrátu z obchodů opravdu naživo. To vše s okamžitým komentářem a analýzou situiace. Jednou z  největších hvězd Live Trading Show bude Jimmy Young (USA) – trader s více než dvacetiletou forexovou zkušeností. Jeho profil přineseme v samostatném článku.

Sobota: investování. Naše pozvání už přijali odborníci z České republiky, Polska, Itálie, USA a dalších zemí. Exkluzivním hostem je Varšavská burza cenných papírů. Právě v polských akciích vidíme největší potenciál pro české investory - na rozdíl od naší burzy varšavský trh vyniká rozšiřujícím se počtem titulů, z nichž mnohé jsou velmi atraktivní jak potenciálem růstu ceny, tak dividendovou politikou.

Neděle: penze a penzijní reforma. Chceme být první, kteří penzijní reformu a s ní spojené problémy a příležitosti srozumitelně představí a vysvětlí. Představíme nejen všechny tři pilíře, ale také „investorský“ pohled na věc. Naše pozvání přijal náměstek ministra financí, zástupce penzijní společnosti nastíní business plán, se kterým společnosti počítají. Přineseme i několik atraktivních tipů, jak si ne penzi, ale rentu, zajistit – třeba právě přes držení dividendových akcií.

 

MoneyExpo poskytuje svým návštěvníkům špičkové informace, podle kterých mohou zodpovědně rozhodovat o svých penězích. Cílíme na lidi s aktivním přístupem ke svým financím, kteří sami na burze a kapitálových trzích obchodují a investují, klademe důraz na osobní zodpovědnost.

Více informací včetně doprovodné nabídky workshopů a možnosti registrace najdete na www.money-expo.cz

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy