Pojišťovna České spořitelny je pojišťovnou roku 2012 v kategorii životního pojištění

22.05.2013 | , Pojišťovna České spořitelny
Tiskové zprávy


Pojišťovna České spořitelny získala nejvyšší ocenění v kategorii Pojišťovna roku 2012 – životní pojištění. V rámci jedné z hlavních kategorií soutěže Pojišťovna roku 2012 tak obsadila první příčku již pošesté. Oborová ocenění každoročně uděluje Asociace českých pojišťovacích makléřů.v

„Každé ocenění je určitou vizitkou společnosti a bereme ho jako punc kvality. Náš klíčový produkt – FLEXI životní pojištění – klientům přináší kvalitní pojistnou ochranu i zajímavé výhody. Navíc neustále zlepšujeme úroveň servisu nejen pro klienty, ale i pro obchodní partnery,“ říká Petr Zapletal, generální ředitel Pojišťovny České spořitelny. „Prvenství v oblasti životního pojištění si velmi vážíme, vždyť jsme uspěli v silné konkurenci dalších životních pojišťoven. Loňský rok byl pro nás úspěšný, stále se nám daří růst obchodně i v zisku. I tuto skutečnost možná vzala do úvahy odborná porota.“

Pojišťovna České spořitelny zvýšila v roce 2012 u běžně placených smluv meziroční nárůst předepsaného pojistného o 8,6 procenta. Celkově pojišťovna předepsala 10,7 miliardy korun a svým klientům připsala vysoké zhodnocení (u běžně placeného FLEXI životního pojištění 5,44 procenta).

Pojišťovna České spořitelny, a.s., Vienna Insurance Group, byla založena v roce 1992 a dnes patří mezi největší pojišťovny na českém trhu. Základní kapitál společnosti činí 1,9 miliardy korun. Klientům nabízí kvalitní produkty životního pojištění v široké síti poboček České spořitelny a u renomovaných externích partnerů.

Soutěž pod názvem Pojišťovna roku proběhla letos již potřinácté. Cílem ankety je posoudit kvalitu poskytovaných služeb a produktů významných pojišťoven na českém trhu. Nejlepší produkty a služby předešlého roku vyhlašuje Asociace českých pojišťovacích makléřů na základě vyhodnocení ankety, které se účastní nezávislí pojišťovací makléři z celé České republiky.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy