Držitelé bezkontaktních karet MasterCard PayPass™ nakoupí v OBI s 15% slevou

05.06.2013 | , Mastercard
Tiskové zprávy


Společnost MasterCard®, jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách, spolu s obchodním řetězcem OBI nabízí zákazníkům 15% slevu při platbě bezkontaktní kartou MasterCard PayPass™ nebo Maestro PayPass™ ve dnech 17. – 23. 6. 2013.

Společnost MasterCard chystá společně s řetězcem OBI akci pro držitelé bezkontaktních karet MasterCard a Maestro, kdy za nákup v jakékoliv prodejně OBI získají slevu na nákup 15 %. Podmínka je jedna, držitelé karet MasterCard PayPass™ musí ve dnech 17. až 23. května zaplatit bezkontaktně. „Snažíme se aktivně rozšiřovat povědomí o možnosti bezkontaktního placení, které je rychlé a jednoduché nejen z pohledu zákazníka, ale i obchodníka“ říká Tereza Janková, marketingová ředitelka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko a dodává: „Zároveň chceme přijít s atraktivní nabídkou pro naše držitele a seznámit je s místy, kde bezkontaktní platbu mohou vyzkoušet.

Jsme rádi, že můžeme být partnerem této akce. Pro naši společnost je přirozené nabízet nejmodernější technologie, abychom zákazníkům usnadnili nákup a urychlili odbavení u pokladen. K tomu nám pomáhá i bezkontaktní technologie PayPass™,“ dodává Jitka Hoření, PR Manažerka OBI.

Bezkontaktní MasterCard PayPass™

Počet míst, kde je možné platit bezkontaktním MasterCard PayPass™ se v roce 2012 více než zdvojnásobil. Bezkontaktních terminálů je teď v České republice 15 000 a každý nový nebo vyměněný terminál přijímá bezkontaktní platby. Placení bezkontaktními kartami MasterCard PayPass™ se rychle stává standardem,“ říká Miroslav Lukeš, generální ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku.

Bezkontaktní platební technologie PayPassTM výrazně urychluje proces platby, protože celá transakce je provedena přibližně do 5 sekund. Držitel karty ji jednoduše přiloží k bezkontaktnímu terminálu PayPassTM, který přečte potřebné údaje. Díky tomu je možné do 500 Kč nakupovat zboží bez potřeby zadávat PIN kód či vkládat kartu do čtecího zařízení. Při nákupech převyšujících částku 500 Kč je držitel karty požádán o autorizaci platby svým podpisem nebo zadáním PIN kódu. Bezkontaktní platební technologie MasterCard PayPass nemusí být vázána pouze na klasickou platební kartu, platit s PayPassTM je možné i pomocí speciální samolepky. Ta se dá přilepit například na zadní kryt mobilního telefonu, čímž získáte pohodlný platební nástroj, který můžete mít vždy po ruce. Placení touto nálepkou probíhá stejně jako u jakékoliv platební karty s technologií MasterCard PayPassTM

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy