Modrá pyramida s novými úvěry

13.07.2004 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Všeobecná stavební spořitelna přichází od 1.7. se změnami v nabídce překlenovacích úvěrů. Co tedy nově mohou klienti využívat?

Podle tiskové zprávy VSSKB nová nabídka důsledně vychází z přání a potřeb klientů. Proto je nabídka velice srozumitelná, úvěry jsou dostupné, se sníženými úrokovými sazbami, všechny lze získat od 0% akontace, při všech variantách spoření a jsou vyřízeny velice rychle. U některých úvěrů zaplatí klient za každých vypůjčených 10 000 Kč měsíčně na úrocích pouze 39 Kč.

V nabídce nyní klienti naleznou dva základní programy:

  • Program BYDLENÍ
  • Program REKONSTRUKCE

Program BYDLENÍ zahrnuje úvěry určené na pořízení bydlení (např. na výstavbu nebo koupi bytu, domu, nebo pozemku pro výstavbu, na úhradu za převod členských práv či podílu v právnické osobě…).
Program REKONSTRUKCE naopak úvěry určené na rekonstrukci, modernizaci, údržbu, opravy, nebo na připojení domu k veřejným sítím technického vybavení atd.

Charakteristika překlenovacích úvěrů
Překlenovací úvěry jsou poskytovány s úrokovou sazbou od 4,7 do 7,1 % p. a. Úrokovou sazbu je možné ovlivnit nejen výší akontace, ale nově i formou zajištění. Klient, který nabídne jako zajištění například nemovitost, tak získává výrazně výhodnější podmínky.
Všechny překlenovací úvěry jsou nabízeny od akontace 0 %, ve všech variantách spoření, lze také zvolit jak formu expresního, tak pohotovostního vyřízení. Úvěr ze stavebního spoření je poskytován s úrokovou sazbou od 3 do 5 % p.a. V současné době se jedná o nejnižší úrokové sazby na trhu stavebního spoření.

Zdroj: TZ VSS KB

Autor článku

Elena Ondrová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ