Jak jet na olympiádu na poslední chvíli?

04.08.2004 | , Finance.cz
FinTriky


Rozhodli jste se na poslední chvíli odletět na letošní olympiádu do Řecka? Nevíte, kde teď sehnat pouhé vstupenky na sportoviště nebo ubytování během olympiády?

Téma týdne: Finance a olympiáda

Letní olympiáda se kvapem blíží a Vy jste se teprve nyní rozhodli osobně podpořit naše sportovce přímo v Aténách? Pak je nejvyšší čas zakoupit si vstupenky, letenky nebo celé pobyty a spojit příjemnou dovolenou s pěknou podívanou. Vždyť sportovní dny začínají právě 13.8.2004!

Vstupenky

Společnost Ticket Stream nabízí vstupenky do sportovních areálů. Vybrat si můžete dle sportovní disciplíny nebo podle jednotlivých dnů. Je zde také uveden aktuální počet nabízených vstupenek i jejich ceny.

Dovolená

Jestliže chcete strávit dovolenou v Aténách nejenom procházkou po památkách, ale i posezením na sportovištích, pak si ji co nejrychleji zakupte. Kompletní pobyt na 4 dny od 16.030Kč nabízí společnost Student Agency. Za tuto cenu jsou pro vás připraveny denní odvozy na sportoviště, letenka, strava, ubytování, … Na druhou stranu existuje řada cestovních kanceláří, které nabízejí klasický pobytový zájezd do Řecka. Jestliže zvolíte tuto cestu, pak sice můžete nalézt zájezd i do 10.000Kč za týden, musíte pak ale počítat s dalšími výdaji za dopravou na sportoviště. V případě, že vás ani tato maličkost neodradí, vyberte si letovisko Tolo, odkud se do Athén dopravíte za necelé dvě hodiny.

Další finanční tipy a triky najdete na stránce http://www.finance.cz/aktuality.

Novou přílohu o letních olympijských hrách v Řecku jsme spustili v pátek 6.8.2004.

Autor článku

Petra Niedlová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FinTriky