Nový občanský zákoník výrazně mění finanční poradenství, chcete vědět jak? Přihlaste se na Broker kongres

05.11.2013 | , Broker Trust
Komerční sdělení


Úvěrům na bydlení se aktuálně daří a za dveřmi je nový občanský zákoník. Co nás v těchto směrech čeká v nejbližších měsících? Právě tomu se bude věnovat již šestý Broker kongres.

Přijďte 14. listopadu (10:00 – 17:00) do Kongresového centra U Hájků (Na Poříčí 42, Praha) a dozvíte se vše podstatné během více než 20 přednášek a workshopů. Exkluzivním hostem je makroekonom Tomáš Sedláček. Pozvání přijali i Jiří Šindelář z USF, trenér obchodního telefonování Miroslav Princ nebo zastánci behaviorální teorie investování David Havlíček s Michalem Stupavským.

Co očekávat od příštího roku? Jak se budou vyvíjet sazby? Kam se vydají ceny nemovitostí? Co chystají regulátoři trhu? Jakým směrem uvažují největší hypoteční banky? Co přijde za novinky? Jaké změny v úvěrování přinese nový občanský zákoník? Jak je to s rozšířenou odpovědností poradce za své rady?

Broker kongres s podtitulem Moderní úvěrování - tipy, triky, trendy 2014 Vám již 14. listopadu nabídne vše podstatné okolo financování bydlení a nového občanského zákoníku.

Koupit vstupenku můžete zde: http://www.vstupenkov.cz/cs-CZ/#?ev=93

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení