Guru světového controllingu v Praze

03.04.2014 | , Vysoká škola finanční a správní
Tiskové zprávy


Péter Horváth, nejvýznamnější a nejcitovanější expert na controlling na světě, profesor Universität Stuttgart a autor nejprodávanější světové oborové knihy bude mít klíčový referát na mezinárodní vědecké konferenci „Controlling v malých a středních podnicích – nejen o číslech“, kterou v pátek 25. dubna 2014 pořádá na své půdě Vysoká škola finanční a správní.

Renomovaní světoví a tuzemští odborníci controllingu se v dubnu sejdou na tuzemské finanční akci roku, aby popsali nejnovější trendy i samotnou roli a pojetí controllingu v moderním byznysu.

Změny na světových trzích způsobené globalizací nadnárodních společností, integrací velkých regionů a důsledky světové krize ovlivnily řízení velkých korporací i malých a středních podniků. Nenechte si ujít konferenci, která ukáže, že právě controlling a řízení rizika, jako protiváha podnikových vizí, misí a plánů je klíčem k přežití malých a středních firem.

Vedle Pétera Horvátha a mnoha dalších zahraničních a tuzemských kapacit vystoupí s další přednáškou respektovaný Sergey Falko, profesor Státní technické univerzity v Moskvě a předseda asociace controllingu Ruska. Během akce se bude křtít kniha děkana Fakulty ekonomických studií VŠFS  a předsedy Asociace malých a středních podniků ČR Karla Havlíčka „Small Business. Management and Controlling“.

Jednacím jazykem je angličtina, ruština a čeština.

Více informací a přihlášku naleznete na www.vsfs.cz/controlling.

Největší tuzemská soukromá ekonomická univerzita VŠFS touto konferencí navazuje na úspěšnou konferenci Řízení podniků v postkrizovém období.

 

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy