Equa bank otevírá pobočku v brněnské Galerii Vaňkovka

15.04.2014 | , Equa bank
Tiskové zprávy


V brněnském nákupním a společenském centru Galerie Vaňkovka otevírá Equa bank svoji novou pobočku. Je to už její 33. obchodní místo v České republice. Equa bank tak pokračuje v rozšiřování své obchodní sítě, do konce roku plánuje otevřít další 3 pobočky v různých regionech ČR.

„Čeští bankovní klienti jsou poměrně konzervativní a stále preferují osobní setkání. Snažíme se jim vyjít vstříc, a proto rozšiřujeme naši obchodí síť. Reagujeme tak na narůstající poptávku po našich službách a produktech. Navíc se ukazuje, že klienti chtějí vyřizovat své bankovní záležitosti po své pracovní době nebo v klidu o víkendu, kdy to mohou například spojit s rodinnými nákupy. Nová pobočka v obchodním centru je tedy pro ně ideálním řešením, neboť je otevřena sedm dní v týdnu do večerních hodin,“ říká Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Nová pobočka v brněnské Vaňkovce bude stejně jako stávající obchodní místa nabízet kompletní rozsah služeb, které lze zřídit také přes internetové stránky Equa bank.

new_4_1.jpg

 

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy