Splátkové společnosti lákají k nákupům

27.10.2004 | , Finance.cz
LEASING A SPLÁTKY


Jako každý rok, tak i tento si splátkové společnosti uvědomují potřebu nalákat zákazníky právě k nim v předvánoční čas. Právě proto se nyní můžeme setkat s řadou výhodných akcí.

Jestliže klienty získají splátkové společnosti právě nyní, pak se k nim budou vracet i během celého roku. Přinášíme Vám nabídky dvou společností…

Home Credit

Společnost Home Credit nabízí pro své zákazníky tento rok dvě výhodné varianty – tříměsíční bezúroční období nebo tříměsíční odklad splátek.
První varianta poskytuje svým klientům při splacení úvěru do tří měsíců nezaplacení ani jedné koruny navíc. Je tedy určena pro ty, kteří ve chvíli nákupu nedisponují s celkovou potřebnou sumou, přitom ví, že do čtvrt roku budou mít dostatečnou finanční hotovost.
Ti, kdo se rozhodnou využít tříměsíční odklad splátek s běžným splátkovým kalendářem, uhradí první splátku až za tři měsíce od uzavření smlouvy. Při koupi zboží si pomocí pracovníka prodejny dle svých potřeb určí délku splácení i výši měsíčních splátek.

GE Capital Multiservis

Společnost GE Capital Multiservis přichází před Vánoci speciální nabídku v podobě splátek s nulovým navýšením. Nabídka se vztahuje na velmi oblíbený a nejvíce využívaný „1/10“. Tento produkt se vyznačuje uhrazením jedné desetiny ceny zboží přímo na prodejně a dále pak deseti splátkami ve výši právě 1/10. Ten, kdo si od 1.10. do 31.12. zakoupí zboží na Multiservis si může zvolit ze dvou variant splácení. Jako první se nabízí možnost splatit celý úvěr do čtyř měsíců bez jakéhokoliv navýšení ceny. Druhou variantou je standardní splácení zboží, ale s účtováním úroků až po čtyřech měsících od uskutečněného nákupu.

Co potřebujete pro uzavření smlouvy se splátkovou společností?

Jestliže si chcete zakoupit zboží na splátky s celkovou hodnotou přes 18.000Kč, stáhněte si nejprve formulář z našich stránek. Vyplňte jej, nechte potvrdit u zaměstnavatele svůj čistý měsíční příjem a vydejte se do prodejny. Neopomeňte si také sebou vzít občanský průkaz, druhý doklad totožnosti a doklad o trvalém bydlišti (složenku, výpis z bankovního účtu, SIPO, …). Tím, že si sebou vezmete veškeré doklady, ušetříte svůj čas. V opačném případě byste museli do prodejny zajít ještě jednou.

Podmínky pro získání úvěru

Pro možnost uzavření úvěrové smlouvy mezi Vámi a splátkovou společností musíte splňovat několik základních předpokladů. Prvním je věk vyšší než 18 let. Velmi podstatné je také občanství České republiky. Dále pak musíte být zaměstnán a nesmíte být ve výpovědní lhůtě ani zkušební době, anebo mít smlouvu uzavřenou na dobu určitou. Také se úvěr neposkytuje studentům, ženám na mateřské dovolené či mužům vykonávajícím civilní službu.

Zájem o nákup na splátky se rok od roku zvyšuje. Znamená to stále vyšší zadlužování domácností. Je ale potřeba, aby si každý sám nejprve zvážil, bude-li schopen své závazky i dostát…

Zdroj: Tiskové zprávy společností GE Capital Multiservis a Home Credit

Autor článku

Petra Niedlová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: LEASING A SPLÁTKY