FLEXI prodlužuje do konce července akci dvojnásobné plnění za vážná zranění při dopravní nehodě

24.06.2014 | , Pojišťovna České spořitelny
Tiskové zprávy


Pojišťovna České spořitelny prodlužuje o jeden měsíc speciální akci pro klienty, kteří si sjednají FLEXI životní pojištění s krytím rizika trvalých následků úrazu, invalidity nebo velmi vážného onemocnění. Za zranění při dopravní nehodě dostanou tito klienti dvojnásobek sjednané pojistné částky. Speciální nabídka, která definitivně skončí 31. července 2014, platí po celou dobu trvání smlouvy.

„Blíží se čas dovolených a do ulic vjíždějí také sváteční řidiči. Podle statistik Policie ČR patří červenec a srpen k měsícům, ve kterých se stane nejvíce dopravních nehod s vážným zraněním,“ říká Petr Procházka, ředitel úseku řízení produktů Pojišťovny České spořitelny. „Rozhodli jsme se proto ještě o jeden měsíc prodloužit možnost sjednat si zvýhodněnou smlouvu FLEXI životního pojištění, a zajistit si tak dvojnásobné plnění za zranění způsobená při dopravní nehodě. Nabídka platí jak pro dospělé, tak pro děti, kteří se stanou účastníky nehody.“

Za dopravní nehodu považujeme srážku, která se stane na pozemní komunikaci (dálnice, silnice, cyklostezka, čerpací stanice, parkoviště u obchodu apod.) a při níž dojde k usmrcení nebo zranění osoby v přímé souvislosti s provozem vozidla v pohybu. Takovým vozidlem je i kolo, motorka nebo tramvaj. Peníze z pojistky vyplatíme klientovi, který byl řidičem vozidla nebo spolujezdcem, řídil motorku, jel na kole, procházel se, jel s kočárkem, jel na invalidním vozíku nebo jel na kolečkových bruslích.

Pojišťovna České spořitelny v rámci této akce nabízí zdarma dvojnásobek sjednané pojistné částky u těchto rizik:

Velmi vážná onemocnění (v kompletní variantě a u pojištění dětí, vybrané úrazové diagnózy)

Třetí stupeň pojištění invalidity nebo dlouhodobé péče s jednorázovou výplatou pojistné částky (varianta úraz i úraz nebo nemoc)

Pojištění trvalých následků úrazu (s progresí od 0,5 % nebo 10 %)

Mimořádná akce platí pro dospělé pojištěné osoby i pro děti, které si nově sjednají FLEXI životní pojištění v termínu do 31. července 2014. Platí i pro stávající klienty, kteří si aktualizují smlouvu uzavřenou v letech 2001 až 2009 (smlouva začíná čísly 55 a 6). Klientům pojišťovna vyplatí sjednanou pojistnou částku zvýšenou až o jeden milion Kč. Výhoda platí po celou dobu trvání smlouvy a vztahuje se i na budoucí změnu pojistné částky jednotlivých rizik.

Pojišťovna České spořitelny již od října 2012 vyplácí dvojnásobek sjednané pojistné částky v případě úmrtí pojištěného při dopravní nehodě (smrt následkem úrazu). Rozšířené krytí i nadále poskytuje klientům, kteří mají FLEXI životní pojištění, bez navýšení sazby pojistného.

Více informací o FLEXI životním pojištění získáte na www.flexi.cz.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy