Titul Bankovní inovátor pro účet v 15 měnách

31.10.2014 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Účet, který je možné založit v 15 měnách bez poplatků, zvítězil v ocenění Hospodářských novin Nejlepší banka 2014 a získal titul Bankovní inovátor. Založit si ho mohou osoby i podnikatelé u české Fio banky, která toto ocenění obdržela již potřetí v řadě.

Letos na jaře rozšířila Fio banka portfolio svých služeb o možnost založit si zdarma běžný účet v 9 nových měnách. Celkem tak vede účty a poskytuje výhodné platby již v 15 měnách, kromě CZK, EUR či USD také v AUD, CAD, DKK, GBP, HRK, HUF, CHF, JPY, NOK, PLN, RUB, SEK. 

Pro její klienty, a to bez rozdílu zda fyzické či právnické osoby, jsou převody mezi jakýmikoliv účty v rámci Fio banky zdarma a navíc online, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Platí to i pro převody mezi Fio bankou v České republice i její pobočkou na Slovensku. Součástí účtů jsou i bezplatné aplikace Internetbanking, mobilní Smartbanking a API Bankovnictví pro podnikatele. 

O vítězi rozhoduje prostřednictvím online hlasování široká veřejnost, která zvolila Fio banku Bankovním inovátorem i v loňském roce za její bezkontaktní platební kartu Fio MasterCard Debit PayPass vydávanou zdarma a za Fio Smartbanking, první nativní bankovní aplikací pro chytré telefony v ČR, v roce 2012.


Podívejte se na všechny výhody účtu v 15 měnách!

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy