mBank vstupuje na trh refinancování úvěrů

27.02.2015 | , mBank
Tiskové zprávy


Největší internetová a mobilní banka mBank prostřednictvím svého úspěšného produktu s názvem mPůjčka Plus plánuje vstoupit na slibný trh refinancování.

Banka svou mPůjčku Plus nabízí s transparentní úrokovou sazbou 9,9 % p.a. (RPSN 10,36%) bez jakýchkoli zbytečných poplatků za sjednání či vedení půjčky, nyní navíc s garancí dorovnání jiné nabídky na trhu.

Klienti si při převedení stávající půjčky do mBank budou moci vypůjčenou částku navýšit až o 10 % a navíc si mohou prodloužit dobu splácení až na 84 měsíců. mBank dále garantuje maximální jednoduchost procesu sjednání - není při něm nutné dokládat příjmy a dokonce ani úvěrové smlouvy. Jedinou podmínkou pro refinancující klienty je, že nemají relevantní záznam v Bankovním rejstříku klientských informací a že jejich stávající půjčka musí být starší než 6 měsíců.

Produkt mPůjčka Plus patří dlouhodobě mezi nejvýhodnější úvěrové produkty na trhu, což aktuálně potvrdilo vítězství v soutěži „Finparáda – Finanční produkt roku“, ve které jsou produkty jednotlivých bank hodnoceny na základě analytických dat společnosti Scott & Rose. Jako nejlepší vychází mPůjčka Plus také v pravidelných „reality testech“ portálu bankovnipoplatky.com, které hodnotí skutečné nabídky bank, nikoli marketingové sazby „od“, na které běžný klient nedosáhne.

Z údajů ČNB vyplývá, že objem poskytnutých spotřebitelských úvěrů v České republice dlouhodobě spíše stagnuje. Děje se tak nejméně od roku 2010. V nejbližší budoucnosti bude proto zdrojem růstu v úvěrové kategorii především refinancování, což je tradičně silná disciplína mBank v oblasti hypoték. Rozhodli jsme se proto přijít s nabídkou refinancování, která svými parametry má na to uspět vůči všem srovnatelným produktům na trhu,“ uvedl Michal Pokluda, ředitel produktového portfolia mBank.

mBank v první fázi nabídne refinancování v rámci pilotního projektu části svých stávajících zákazníků. Již nyní však plánuje nabídnout toto výhodné refinancování všem lidem, kteří chtějí ušetřit a jednoduše vyměnit svou drahou půjčku za nejlepší půjčku na trhu.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy