Klienti Fio banky investují v listopadu bez poplatků

23.10.2015 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka připravila pro nové i stávající klienty jedinečnou investiční akci. Celý listopad jim umožní investovat zcela zdarma na české burze RM-SYSTÉM.

Fio banka, největší online broker v České republice, vyhlašuje listopad měsícem bez investičních poplatků a všem současným i novým klientům odpustí od 1. do 30. 11. 2015 poplatky z obchodování na české burze RM-SYSTÉM až do výše 50 000 Kč. Zájemci, kteří ještě nejsou klienty této české banky, a přesto by chtěli akci využít, si mohou na kterékoliv ze 75 poboček Fio banky zdarma založit obchodní účet. Tím získají přístupové údaje do aplikace e-Broker a prakticky hned mohou nakupovat či prodávat cenné papíry online a nyní i bez poplatků.

Kromě toho Fio banka investorům stále umožňuje převést si k ní zdarma portfolio cenných papírů od jiného brokera a navíc s bonusem 450 Kč za každý převedený veřejně obchodovatelný ISIN ve formě slevy na budoucích poplatcích z obchodování. Ten mohou využít nejen na burzách v ČR, ale také v USA, Německu či Polsku do 31. 1. 2016.

„V poslední době zaznamenáváme zvýšený zájem o naše investiční služby. Chtěli jsme tedy poděkovat a zároveň odměnit všechny, kteří se rozhodli využívat naše služby, proto jsme vyhlásili listopad měsícem bez poplatků z obchodování na české burze RM SYSTÉM. A protože si ceníme nejen nově příchozích, ale samozřejmě i našich věrných klientů, platí akce pro všechny,“ dodává Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy