Fio banka obhájila prestižní ocenění Účet roku

13.11.2015 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Osobní účet od Fio banky zvítězil v hodnocení Fincentrum Banka roku 2015 v kategorii Účet roku a obhájil tak loňské prvenství. Účet vybrala z dvaceti nominovaných bank odborná porota. Fio banka se také umístila na druhém místě v kategorií Nejdynamičtější banka roku.

Nejlepším účtem roku 2015 se stal osobní účet české Fio banky. Již po třetí během posledních čtyř let tak obsadil první místo v této prestižní soutěži. Porota složená ze 70 odborníků vyzdvihla bezplatné vedení účtu i novinky, které banka klientům během roku nabídla. Mezi nejzásadnější patří zcela nové internetové bankovnictví, které umožňuje přehlednou a rychlou správu financí, nebo inovace v mobilní aplikaci Smartbanking v podobě přihlašování, nebo autorizace platebních příkazů pomocí otisku prstu. Nově Fio banka také nabízí založení účtu úplně online bez nutnosti chodit na pobočku, sjednávat schůzku s kurýrem či tisknout dokumenty. Dalším úspěchem této ryze české banky je druhé místo v kategorii Nejdynamičtější banka roku 2015.

„V uplynulém roce jsme se zařadili mezi střední banky, překročili hranici půl milionu klientů a spustili řadu novinek. Jedna věc ale zůstává stejná, a to naše strategie nabízet běžné bankovní služby bez poplatků, což se nám vyplácí jak u našich klientů, kterých každoročně přibývá více než 100 tisíc, tak u odborné poroty. Obojí, tedy ocenění Účet roku i přízeň našich klientů, nám dělá velkou radost,“ komentuje výsledky hodnocení Banky roku 2015 Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy