S novým úvěrem Čtyřlístek je možné získat peníze už v den podání žádosti

17.05.2005 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna dnes zahájila prodej nového úvěru Čtyřlístek.  Tento rychlý úvěr je nyní ještě zajímavější. Mohou ho totiž získat i neklienti Poštovní spořitelny, a to dokonce už v den podání žádosti.

Nový úvěr Čtyřlístek se od svého předchůdce liší několika novinkami. O úvěr mohou nově žádat i lidé, kteří nejsou klienty Poštovní spořitelny ani ČSOB, stejně tak i občané Slovenska s povolením k trvalému pobytu v ČR.  „U nového úvěru Čtyřlístek jsme se zaměřili zejména na jednoduchost a rychlost získání. Úvěr do výše 20 tisíc Kč je možné získat ještě v den podání žádosti. Samozřejmostí jsou pro Poštovní spořitelnu velmi výhodné podmínky a naprosto nejširší síť kontaktních míst,“ uvedl Josef Styblík, výkonný manažer Poštovní spořitelny.

Poštovní spořitelna rozšířila i možnost délky splácení. Nyní se mohou žadatelé o úvěr sami rozhodnout, jestli je pro ně výhodnější splácet 12 nebo 24 měsíců. U úvěrů do 20 tisíc Kč nemusí žadatel dokládat svůj příjem – úvěr je tedy k dispozici opravdu každému. Maximální výše úvěru je 30 tisíc Kč.

K získání úvěru Čtyřlístek žadatelé vůbec nemusí mít bankovní účet. Úvěr lze v hotovosti totiž nejen získat, ale i splácet – a to na 3400 přepážkách České pošty či v pobočkách Poštovní spořitelny
 
Vedle úvěru Čtyřlístek nabízí Poštovní spořitelna celou řadu dalších možností, jak si mohou lidé pořídit to, co potřebují, aniž by měli k dispozici dostatek peněz. Je to například kreditní karta (Kreditka Poštovní spořitelny), kontokorent či účelový i neúčelový spotřebitelský úvěr. „Jsme schopni nabídnout financování od nejnižších částek až do výše 750 tisíc Kč,“ prohlásil Josef Styblík.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy