V rámci BMW Financial Services se financovalo v Česku již tisíc vozidel

17.05.2005 | , CAC Leasing
Tiskové zprávy


BMW Financial Services je v nabídce dealerů vozů BMW méně než dva roky a už si jej při koupi vozu BMW vybralo 1000 zákazníků. Jubilejním zákazníkem je pan Jaroslav Všetička z Liberce, který si slavnostně převzal nový vůz BMW 330xd touring u společnosti AuTec Group, největšího dealera vozů BMW v České republice.

Spolu s novým vozidlem si odvezl mimo jiné i dárek v podobě karty CCS Bonus v hodnotě 10 000 Kč, láhev dobrého šampaňského a voucher na zapůjčení vozu BMW Z4 na vybraný víkend.

Pod značkou BMW Financial Services, jíž je na českém trhu partnerem společnost CAC LEASING, probíhá financování nákupu vozů BMW od května 2003. Již v prvním roce spolupráce došlo k uzavření 277 smluv. I v roce 2004 si tento značkový finanční produkt vedl mimořádně dobře a uzavřením 536 smluv v tomto roce došlo ke zvýšení jejich počtu o 45 %. Atraktivitu této nabídky potvrzuje i první čtvrtletí letošního roku, kdy bylo uzavřeno 167 nových smluv a v meziročním srovnání tak došlo v tomto období k nárůstu počtu financovaných vozů BMW o 157 %.

S BMW Financial Services mohou zákazníci využít všech možností financování automobilů. Vybírat tak mohou z nabídky finančního i operativního leasingu, úvěru i splátkového prodeje. BMW FS přitom nabízí vedle atraktivních podmínek i vysokou úroveň profesionálního a přátelského servisu.

V rámci aktuálních nabídek mohou zákazníci využít obzvláště výhodných způsobů pro financování svého vozu. Platí to zejména při financování BMW řady 5. A navíc do 11. června mohou zákazníci využít speciální nabídky mimořádně výhodného 3N Leasingu s výhodnými splátkami a dalšími servisními službami.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy