ČRa zahájily prodej prověřených set-top-boxů

17.02.2006 | , České radiokomunikace
Tiskové zprávy


České radiokomunikace spustily na adrese http://shop.bluetone.cz internetový obchod Bluetone Shop. V tomto obchodě je nabízena zejména řada tzv. „set-top-boxů“ (přijímačů pro digitální televizní vysílání ve formátu DVB-T), které jsou prověřeny pro provoz v multiplexu „A“ provozovaném ČRa.

„Naše Call Centrum je po spuštění digitálního vysílání v Brně a Ostravě a zahájení vysílání kanálu ČT4 - Sport zavaleno dotazy diváků týkajících se digitálního vysílání,“ uvedl dnes Ing. Jaromír Charvát, ředitel úseku telekomunikační služeb ČRa. Podle něj se velké množství dotazů týká právě typů, dostupnosti a cen set-top-boxů, tj. přídavných zařízení, která umožňují přijímat digitální vysílání i na běžných televizorech. Zájem o set-top-boxy je ještě umocněn zahájením zimních olympijských her v Turíně. „V Bluetone Shopu chceme divákům nabídnout takové set-top-boxy a další příslušenství, které odrážejí zkušenosti naší společnosti v oblasti digitálního vysílání a poskytují záruky správné funkčnosti,“ prohlásil ředitel Charvát.

V další nabídce produktů elektronického obchodu zákazníci najdou xDSL modemy, analogové a IP telefony, převodníky a další výběr nejrůznějších zařízení pro firmy i domácnosti. Součástí každého produktu je podrobný popis a obrázek. Zájemce si vybrané položky může objednat jednoduchým kliknutím. Po objednání lze přehledně sledovat, v jakém stavu se v danou chvíli vyřízení objednávky nachází. Většina sortimentu je dodávána ve velmi krátkých lhůtách. Pro pohodlí a komfort zákazníků je též připraveno několik typů dopravy a plateb.

Oddělení Bluetone Shop obsahuje:

- „Set-top-boxy“ (DVB-T přijímače)
- Produkty pro VoIP
- Analogové telefonní přístroje
- Síťové prvky
- Modemy

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy