V HARTMANNU se lidem líbí

02.03.2006 | , Hartmann
Tiskové zprávy


Výzkum jehož se zúčastnilo přes 1200 zaměstnanců potvrdil trend zlepšující  se firemní kultury. Lidé největšího výrobce zdravotnických prostředků v ČR – firmy Hartmann-Rico ocenili zejména otevřenost managementu a možnost seberealizace.

"Spokojenost zaměstnanců se vždy vyplatí,“ - názor generálního ředitele Ľubomíra Páleníka je zajisté nezbytným předpokladem pro růst firemní kultury v oblasti lidských zdrojů. Za tímto účelem provádí Hartmann-Rico každé dva roky průzkum spokojenosti zaměstnanců. Sledovaný trend se dá označit jako mírně zlepšující.

Zaměstnanci oceňují zejména otevřenost managementu, pracovní atmosféru a přísun informací o firmě. Negativně pak „překvapivě“ hodnotili větší důraz na pravidla v systému řízení. „U průzkumu spokojenosti si ceníme zapojení spolupracovníků a jejich zájmu o dění ve firmě, což dokládá  téměř 75% návratnost  vyplněných dotazníků. Získaly jsme  cennou zpětnou vazbu jak o stylu práce managementu, tak týmové spolupráci, komunikaci a výkonnosti. Vždy je co zlepšovat, ale výchozí stav je velmi dobrý,“ uvedla ředitelka Human Resources  Radoslava Klementová s odvoláním na výsledky průzkumu   spokojenosti zaměstnanců .

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy