Konference SECURITY 2006

03.04.2006 | , AEC
Tiskové zprávy


Společnost AEC – Data Security Company Vás zve na 14. ročník prestižní konference Security, která je tradičně věnovaná otázkám bezpečnosti IT.

Záštitu nad jejím průběhem převzalo i letos Ministerstvo informatiky ČR. Konference se uskuteční dne 17. května 2006 v pražském hotelu Diplomat (Evropská 15, Praha 6).

Hlavními tématickými bloky budou: Informační společnost, Řízení informační bezpečnosti, Bezpečnost ICT v praxi. Své příspěvky přednesou zástupci Ministerstva informatiky a dalších zainteresovaných institucí a komerčních subjektů. Prezentována budou témata jako Optimalizace zabezpečení informací v praxi (Eva Racková, KPMG), Information lifecycle management a business kontinuity management (Martin Pišný, CPE Slovakia), Nasazení ISMS v AEC, Zavedení bezpečnostní politiky na krajském úřadě (Tomáš Vašica, KU MS kraje). Odpolední bloky budou věnovány praktickému řešení konkrétních bezpečnostních oblastí, např. hackerské útoky a obrana proti nim, technika Port Knocking, metody boje proti spamu apod. V rámci těchto bloků vystoupí zástupci firem AEC, ESET, Siemens Business Services, Zyxel, DNS, F-Secure … Další zajímaví hosté jsou stále v jednání.

Zajímavostí bude určitě reálná ukázka účinnosti současných metod boje proti spamu. Zasílejte nám Vaše spamové zprávy na adresu spam@aec.cz. Na konferenci budete mít možnost shlédnout jejich zpracování antispamovým řešením TrustPort® Internet Gateway a statistické vyhodnocení.

Termín: 17.5.2006
Místo konání: Hotel Diplomat, Evropská 15, Praha 6
Cena: 3 600 Kč
E-mail: konference@aec.cz
Tel.: 541 235 466-7

 
Přihlášku můžete vyplnit zde.
Více informací naleznete na této stránce.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy