Fleet Europe Forum/Fleet Management 2006 – registrace pro velký zájem prodloužena

11.04.2006 | , FLEET EUROPE FORUM
Tiskové zprávy


2 týdny před konáním společného konferenčního projektu INCOMA Consult a Fleet Europe Magazine (24.-25.4. 2006, hotel HILTON Praha)  s navazujícím společenským večerem v Kaiserštějnském paláci - je mezi prvními 150 registrovanými účastníky zastoupena řada klíčových osobností fleetového světa.

Dvoudenní odborný projekt, zaměřený na problematiku řízení a rozvoje firemních vozových parků ve střední a východní Evropě mj. přivítá klíčové zástupce společností ALD Automotive, Alphabet Fuhrparkmanagement, AON Automotive, ASL Auto Service leasing, AVAG Holding, Avis Turkey, BMW AG, Barum Continental, Carano Software Solutions, Coca-Cola Beverages, ČP Leasing, DaimlerChrysler, Europe Assistance, Europcar International, EurotaxGlass´s International, Eurotel, ExxonMobil, Fleet Consulting Services, Global Automotiv Consultancy, Hewlett Packard, Hyundai Motor Europe, KBC Lease Holding, Lease Plan International, Leasing České spořitelny, MARSH, MSX International, OMV, Philip Morris, PHILIPS, RWE Systém, Shell, Siemens, ŠKODA AUTO, Sofico, VB Leasing, Vegacom, Volvo Auto Czech, Zentiva a řadu dalších odborníků.
Exkluzivně zde budou prezentovány výsledky analýz připravených společností GfK Group, která se zaměřuje na zmapování stavu fleet managementu na trzích vybraných středoevropských zemí (České republiky, Slovenska, Maďarska, Polska a Rakouska).
Konference se uskuteční s podporou mnoha partnerů v čele se Zlatými partnery, jimiž jsou společnosti Eurotel, Toyota a CFC Solutions.

Možnost účasti je vzhledem k zájmu nadále prodloužena, detailní program, včetně on-line registrace a novinek z příprav konference je k dispozici na adrese www.fleetmanagement.cz V případě dotazů kontaktujte prosím co nejdříve náš sekretariát na adrese  konference@incoma.cz   nebo tel. čísle 251 117 521.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy