ČMSS dosáhla v březnu 2006 výborných obchodních výsledků v oblasti stavebního spoření a ve financování bydlení

14.04.2006 | , ČMSS
Tiskové zprávy


Českomoravská stavební spořitelna eviduje za měsíc březen 2006 vysoké nárůsty v uzavírání nových smluv o stavebním spoření i v úvěrovém obchodu.

 
Praha, 13. března 2006 – Českomoravská stavební spořitelna eviduje za měsíc březen 2006 vysoké nárůsty v uzavírání nových smluv o stavebním spoření i v úvěrovém obchodu. Meziročně se významně zvýšily jak počty a výše cílových částek uzavíraných smluv, tak vzrostl počet a objem poskytovaných úvěrů na bydlení. Se čtvrtinovým podílem objemu všech úvěrů na bytové potřeby obyvatel je ČMSS dlouhodobě nejvýkonnější bankou pro bydlení v České republice.

Objem úvěrů poskytnutých v březnu 2006 dosáhl 2,1 miliardy korun
 V měsíci březnu čerpali klienti ČMSS na své bytové potřeby 6872 překlenovacích úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření v celkovém objemu 2,1 miliardy korun.
 Ve srovnání se stejným obdobím loňského roku to v objemu poskytnutých úvěrů znamená nárůst o 17,8 %.

Nárůst celkové cílové částky smluv uzavřených v březnu 2006 se přiblížil 58 %
 Zvyšuje se zájem o uzavření smlouvy o stavebním spoření s Liškou, zvyšuje se i průměrná výše cílové částky, která se těsně přiblížila hranici 250 tisíc korun.
 ČMSS dosáhla rekordního růstu cílové částky uzavřených smluv dosáhla ČMSS v měsíci březnu. Celkový objem cílové částky dosáhl 7,9 miliardy korun, tzn. meziročního nárůstu o 57,5 %.
 V březnu 2006 uzavřela ČMSS  celkem 31 832 smluv o stavebním spoření, v meziročním rovnání to je nárůst o více než 10 tisíc smluv.

Rozhodujícím faktorem zvyšujícího se zájmu obyvatel ČR o produkty a služby ČMSS je schopnost široké mobilní sítě 2000 finančních poradců ČMSS a jejich spolupracovníků lidem výhodnou nabídku prezentovat, vysvětlit a připravit projekt na míru jejich potřeb.
Významnou skutečností rovněž je, že růst zaznamenává ČMSS i u dalších produktů, jejichž prodej zprostředkovává, tj. v penzijním připojištění a podílových fondech.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy