Citibank nabízí vyřízení úvěru bez návštěvy pobočky

18.04.2006 | , Citibank
Tiskové zprávy


Na českém trhu zcela ojedinělý způsob vyřízení spotřebitelské půjčky prostřednictvím internetu nabízí nyní Citibank a.s.

Pro získání úvěru stačí na internetu (www.citibank.cz) vyplnit žádost a nejpozději do
24 hodin se zájemci ozve telefonní bankéř a domluví s ním převzetí potřebné dokumentace. Žadatel tak nemusí vůbec navštívit pobočku banky, pro vyřízení úvěru stačí jen použít internet. O doručení dokumentace, včetně všech náležitých podpisů, se následně postará banka.

„Klientovi nabízíme nadstandardní pohodlí při vyřízení žádosti, neboť nemusí nikam chodit a může vše vyřídit z domova. Tento způsob prodeje jsme v loňském roce zavedli u kreditních karet a velmi se nám osvědčil. Proto jsme se rozhodli ho rozšířit i na prodej spotřebitelských úvěrů,“ zdůraznil Radko Šindrbal, vedoucí oddělení Osobních půjček Citibank.

Například Osobní půjčku ve výši sto tisíc korun lze získat s roční úrokovou sazbou 9,9 procenta. Měsíční splátka úvěru činí 2141 Kč a doba splatnosti je šedesát měsíců. U Citibank neplatí žadatel žádné poplatky za vedení úvěrového účtu a zdarma je i předčasné splacení úvěru. Při žádosti o úvěr může mít zájemce vedený běžný účet u  kteréhokoliv peněžního ústavu

„Půjčky přes internet jsme zkušebně spustili v únoru letošního roku a již po několika týdnech poskytujeme denně až čtyřikrát více půjček než jsme poskytovali před tím. Navíc v jarních měsících  zájem o půjčky tradičně roste. Dá se tedy očekávat, že zájemců bude ještě přibývat,“ dodal Šindrbal.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy