Pro speciální povodňové půjčky si mohou do ČSOB přijít i podnikatelé, i když nejsou jejími klienty

24.04.2006 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Od 24. dubna přichází ČSOB s další speciální povodňovou nabídkou pro podnikatele

Od 24. dubna přichází ČSOB s další speciální povodňovou nabídkou pro podnikatele. Od 1. května pak bude ČSOB navíc nabízet speciálně zvýhodněný povodňový ČSOB Malý úvěr pro podnikatele.

 
Všem klientům - podnikatelům postižených povodněmi nabízí  ČSOB hned při první návštěvě pobočky 200 000 Kč ve formě povoleného přečerpání účtu s úrokovou sazbou sníženou o 2 % oproti standardní nabídce. Využít toho mohou všichni bez ohledu na údaje ve finančních výkazech (ČSOB nevyžaduje „úvěrovou prověrku“ – tzv. scoring). Podnikatelské subjekty, které nejsou klienty ČSOB, mohou využít nabídky povoleného přečerpání účtu ve výši 80 000 Kč. I k této nabídce se váže snížená úroková sazba o 2 %. Povolené přečerpání účtu bude neklientům poskytnuto do druhého dne a rovněž bez ohledu na data ve finančních výkazech. „Pro tuto speciální nabídku, která platí od 24. dubna, jsme se rozhodli zvýšit limity povoleného přečerpání účtu na čtyřnásobek. Doufáme, že touto speciální akcí alespoň z části ulehčíme situaci všem, kteří v tuto chvíli nutně potřebují prostředky na rekonstrukci či nutné opravy po současných povodních,“ uvedl Jaromír Sladkovský, ředitel marketingu pro segment retail/SME.


Od 1. května ČSOB navíc poskytne všem podnikatelům postiženým povodněmi zvýhodněný ČSOB Malý úvěr pro podnikatele až do výše 10 milionů Kč. V rámci speciální povodňové nabídky bude ČSOB Malý úvěr pro podnikatele nabízen s úrokovým zvýhodněním 2 % a bez poplatku za zpracování úvěru. Doba splatnosti tohoto úvěru je až 20 let, čímž lze financování likvidace následků povodně patřičně rozložit a vyhnout se neúměrnému jednorázovému zatížení. ČSOB Malý úvěr pro podnikatele lze čerpat až 18 měsíců a splátkový kalendář lze sjednat dle individuálních potřeb klienta. Takto poskytnuté prostředky lze využít na rekonstrukci poškozených nemovitostí a na pořízení či obnovu movitých věcí.

Povodňové poškození zajišťující nárok na speciálně zvýhodněné úvěrové produkty lze prokázat hlášením škodní události pojišťovně nebo formulářem banky potvrzeným příslušným městským či obecním úřadem společně s čestným prohlášením o zasažení povodněmi. Tuto speciální nabídku bude ČSOB nabízet do konce června 2006.
 


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy