8. ročník CFO fóra

04.05.2006 | , top vision
Tiskové zprávy


Ve dnech 25.-26. května 2006 se na zámku Štiřín již po osmé setkají zástupci top managementu, kteří budou mít příležitost hovořit a diskutovat nad problematikou finančního řízení společností.

CFO fórum je každoroční setkání osobností z finanční sféry, finančních ředitelů a top manažerů českých a slovenských společností. Jako každý rok láká i letos tato akce svou vysokou společenskou a odbornou úrovní. CFO fórum stejně jako další diskusní setkání pořádaná společností top vision nabízí otevřenou komunikativní atmosféru, možnost setkání s kolegy z oboru a v neposlední řadě získání nových inspirací, nápadů a přehledu o aktuálních tématech z finanční oblasti.

Ve srovnání s loňským ročníkem je 8. ročník CFO fóra zaměřen z větší části na vyvíjející se roli CFO.  V programu fóra nalezneme témata jako „CFO jako dodavatel interních služeb“, „CFO Leadership: od finančního řízení k finančnímu myšlení v útvarech“, „Podpora růstu společnosti z pohledu CFO“, „Beyond finance - od tradiční finanční zodpovědnosti ke strategické roli CFO“. V tématech se odráží snaha o vyzvednutí vůdcovských schopností CFO, snaha o představení CFO jako lídra, iniciátora změn, jež má důležitou roli při ovlivňování a prosazování rozhodovacích procesů.

Nejen těmto tématům se budou věnovat pozvaní přednášející. Patří mezi ně mj. generální ředitelé Pavel Kalášek - Logica CMG, Heinrich Homola - Vitana, René Sommer - Kofola, finanční ředitel Václav Řehoř - Škoda Power , kteří se ujmou společného dopoledního programu. Kamil Ziegler - PPF, Vladimír Schmalz - ČEZ, Petr Mervart - E.ON IS Czech Republic, kteří se spolu s finančními a ekonomikými řediteli ze společností DHL International Services, Siemens, Jablonex Group, JNJ Global Business Services budou věnovat v paralelních sekcích tématům „Růstové výzvy pro CFO a CEO“ a „Fokus: Posilování klíčových kompetencí“. Večerní čas zpestří Milan Hagan z Drinks Union a Radek Žďárecký, kteří otevřou večerní moderovanou diskusi na téma „Příběhy restrukturalizačních manažerů“.

Tradiční součástí akce se stala páteční ranní pracovní snídaně, letos přijal pozvání pan Josef Cílka, viceprezident Hospodářské komory, který pohovoří na téma „Proexportní podpora – státní pobídky versus podnikatelská realita“. Závěr akce bude patřit mimo jiné zástupcům společností ARMATURY Group, Microsoft ČR/SR, ČESKÝ TELECOM.

8.CFO fórum jde ve šlépějích minulého ročníku. Kvalitní výběr vystupujících a zajímavá aktuální témata vybízejí k otevřeným diskusím. Účastníci oceňují několikaletou tradici akce, jež pravidelným účastníkům umožňuje mapovat vývoj firem ostatních zúčastněných. A co dodat na závěr? Diskusní fórum přitahuje svou jedinečnou atmosférou a příležitostí k navázání cenných obchodních i osobních kontaktů.

Společnost top vision působí na trhu rozvoje manažerů se širokou škálou aktivit, mimo každoročně se opakující diskusní setkání a výroční fóra se zaměřuje také na pořádání intenzivních tréninků, odborných seminářů a interních školení. A co nejvíce na svých akcích vyzdvihuje? Účast praktiků a odborníků, praktickou využitelnost informací, aktivní zapojení účastníků, příjemné prostředí a interaktivní a otevřenou atmosféru.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy