ČSOB Penzijní fond Progres si odnáší Zlatou korunu 2006

12.05.2006 | , ČSOB
Tiskové zprávy


ČSOB PF Progres zvítězil v soutěži nejlepších finančních produktů roku Zlatá koruna 2006 v kategorii penzijního připojištění

ČSOB PF Progres zvítězil v soutěži nejlepších finančních produktů roku Zlatá koruna 2006 v kategorii penzijního připojištění
Finanční akademie složená ze stovky finančních expertů a ekonomických publicistů v rámci soutěže hodnotila finanční produkty ve čtrnácti kategoriích určených běžné klientele a malým a středním podnikům. V sekci penzijního připojištění se o cenu ucházelo celkem osm penzijních fondů.

„Samozřejmě si velmi vážím ocenění ze strany odborné poroty. Ještě důležitější je však pro mě ocenění ze strany našich klientů, které se projevilo zejména tím, že dramaticky narostl jejich počet,“ komentoval výsledek soutěže Petr Beneš,  odpovědný za řízení ČSOB Penzijních fondů.

Porota ocenila rekordní výsledky Progresu, který se dlouhodobě chlubí nejvyšším zhodnocením na trhu. Progres se stal v loňském roce nejrychleji rostoucím fondem u nás. Počet klientů Progresu meziročně vzrostl téměř 3,5 násobně (o 246,56 %). Progres také dosáhl největšího růstu tržního podílu v počtu klientů, v meziročním srovnání narostl o 1,67 %.

ČSOB Penzijní fond Progres je jediným tuzemským penzijním fondem orientovaným na mladší generaci. Svým klientům poskytuje dynamickou investiční strategii, jež pracuje s vyšším podílem akcií a zahraničních dluhopisů. Úspěšně propaguje penzijní připojištění mezi mladšími lidmi. I díky tomu se věkový průměr klientů ČSOB PF Progres pohybuje okolo 41 let.

Skupina ČSOB jako jediná na českém trhu nabízí zájemcům o penzijní připojištění možnost zvolit si penzijní fond a vhodnou investiční strategii. Kromě ČSOB PF Progres je možné spořit na penzi prostřednictvím ČSOB PF Stabilita, který je určen především klientům starším 45 let, upřednostňujícím kratší dobu spoření a konzervativní investiční strategii.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy