V soutěži Zlatá koruna uspěla Expres půjčka a Leasing s nízkou splátkou

12.05.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Produktům společností skupiny GE Money se opět dařilo v soutěži Zlatá koruna

V kategorii úvěrů uspěla Expres půjčka od GE Money Bank, když se umístila na 3. pozici. Leasing s nízkou měsíční splátkou od GE Money Auto pak obsadil bronzovou příčku v kategorii leasingu.

Cílem soutěže Zlatá koruna je ocenit nejlepší finanční produkty na českém trhu. Letos se konal již čtvrtý ročník soutěže. Hodnocení produktů přijatých do soutěže provedla nezávislá odborná porota – Finanční akademie, složená z finančních odborníků a publicistů.

Bronzová Expres půjčka

Spotřebitelský úvěr Expres půjčka se umístil mezi nejlepšími třemi produkty své kategorie již v loňském roce. Letos získala Expres půjčka bronzovou korunu.

Expres půjčka je neúčelový úvěr, takže je jen na klientovi, na co peníze použije. U Expres půjčky nevyžaduje GE Money Bank žádné ručení a klient si může sám stanovit výši splátek dle svých preferencí. Expres půjčka si získala oblibu klientů zejména snadností, s jakou lze získat až 200 tisíc Kč a rychlostí schvalování – od předložení dokladů trvá schválení průměrně 5 minut, převod peněz pak 2 minuty.

Až do konce června 2006 mohou klienti využít nabídky „Půjčky v akci“ a získat úvěry ve výši 50, 70 nebo 90 tisíc Kč s nízkou garantovanou splátkou. Klienti o tuto půjčku mohou žádat i prostřednictvím internetu (www.exprespujcka.cz), k dispozici je jim také telefonní linka Expres půjčky 844 844 844, nově mohou o úvěr požádat i prostřednictvím služby Infolimit na bankomatech.
 
V roce 2005 potvrdila Expres půjčka pozici jednoho z nejpopulárnějších spotřebitelských úvěrů na trhu. GE Money Bank poskytla v loňském roce 192 tisíc Expres půjček v celkové hodnotě 10,9 miliardy korun (téměř čtvrtinový meziroční růst).

Bronzový Leasing s nízkou měsíční splátkou

Společnost GE Money Auto zatím v každém dosavadním ročníku soutěže získala alespoň jedno ocenění a tuto tradici potvrdila i letos. Cenu Bronzová koruna získal v kategorii leasingu produkt Leasing s nízkou měsíční splátkou.

Leasingový produkt s odloženou poslední splátkou pro financování nových i ojetých vozů. Hlavní výhodou je nízká měsíční splátka, která činí produkt dostupnější širší vrstvě potenciálních klientů. Zákazník volí dobu splácení buď 36, 48 nebo 60 měsíců. Nízké měsíční splátky je dosaženo mimořádnou poslední zvýšenou splátkou - tu lze dle aktuální finanční situace klienta buď jednorázově uhradit či rozložit do dalších 12 splátek.

Kromě nízké měsíční splátky mezi výhody produktu patří i jednoduché a rychlé vyřízení, přičemž
prostřednictvím tohoto produktu lze financovat 10 – 80 % pořizovací ceny vozu a leasingová smlouva může být uzavřena až na 11 let staré vozy. Společně s financováním vozu je možno využít i výhodného balíčku pojištění. Ten obsahuje zvýhodněné sazby pro havarijní pojištění i povinné ručení, přičemž pojištění je součástí měsíčních splátek.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy