Cetelem členem APEK

26.10.2006 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Cetelem se stal v říjnu 2006 členem Asociace pro elektronickou komerci (APEK). Své členství v APEK chce využít k vybudování kontaktů s vedoucími společnostmi domácího internetového obchodu a získávání aktuálních informací z této oblasti. To umožní Cetelemu rozšiřovat a zdokonalovat svou nabídku on-line úvěrů.

Členství v APEK bylo pro Cetelem dalším logickým krokem k upevnění spolupráce se společnostmi působícími v oblasti internetu. Již na konci roku 2003 začal Cetelem jako první finanční společnost na českém trhu nabízet společně s obchodníkem Mall.cz spotřebitelské úvěry pro financování nákupů v internetovém obchodě. V současné době Cetelem spolupracuje již s více než 300 internetovými obchody. V květnu 2005 představil ON-LINE půjčku a začal tak jako první finanční společnost nabízet účelovou i neúčelovou půjčku, kterou mohou klienti vyřídit na internetu, bez nutnosti návštěvy pobočky. Svým vstupem do asociace APEK dává Cetelem jasně najevo, že se bude na oblast on-line úvěrů soustředit i v budoucnu.

Členství ve sdružení APEK umožní Cetelemu užší spolupráci se současnými i potenciálními obchodními partnery. „Sdružení APEK pořádá pravidelné konference a setkání svých členů, což může být inspirací a ideální příležitostí, jak poznat klíčové trendy z oblasti elektronického obchodu,“ uvedl ing. Václav Horák, generální ředitel společnosti Cetelem. Jan Vetyška, výkonný ředitel APEK, dodává: „Vstup společnosti Cetelem do Asociace pouze potvrzuje stále stoupající význam elektronického obchodování na českém trhu“.

Asociace pro elektronickou komerci (APEK) je sdružením 80 firem, podnikatelů a odborníků v elektronickém obchodě. Asociace byla založena v roce 1998 jako nezávislá organizace, která podporuje rozvoj elektronického obchodu v České republice. Mezi členy APEKu patří největší české internetové obchody, přední softwarové společnosti a finanční instituce.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy