Vánoční nákupy u GE Money Multiservis mohou mít zákazníci bez poplatků a úroků

06.11.2006 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


Společnost GE Money Multiservis, nejvýznamnější splátková společnost v České republice, nabídne svým zákazníkům možnost výhodně financovat nákup zboží v předvánočním období.

Pokud si klient sjedná  Multiservis úvěr a splatí půjčenou částku do čtyř měsíců, nezaplatí na úrocích či poplatcích ani korunu. Čtyřměsíční bezúročné období může využít také v případě, že bude své nákupy financovat kreditní kartou MoneyCard.

Vánoční nákupy bez poplatků a úroků. Taková je hlavní výhoda financování zboží na splátky u GE Money Multiservis v předvánočním období roku 2006. Každý, kdo v tomto období nakoupí zboží na Multiservis úvěr v široké síti vybraných partnerů a splatí půjčenou částku do čtyř měsíců, nezaplatí ani korunu navíc na úrocích a poplatcích. Tato zvýhodněná nabídka se vztahuje také na první transakci provedenou kreditní kartou MoneyCard.

Od letošního října bylo navíc zrušeno několik poplatků spojených  s užíváním této kreditní karty. Zákazníci tak v případě zrušení MoneyCard, vrácení přeplatku a neoprávněné reklamace nezaplatí taktéž ani korunu navíc. Za prvních deset měsíců letošního roku narostla částka financovanou kreditní kartou MoneyCard ve srovnání se stejným obdobím roku 2005 o 65 %.

„Možnost financovat vánoční nákupy s nulovými náklady je vhodná například tehdy, pokud klient aktuálně nedisponuje celkovou potřebnou částkou k nákupu, ale ví, že do čtyř měsíců bude mít dostatek finanční hotovosti ke splacení úvěru,“ uvedl Charlie Coode, předseda představenstva a generální ředitel společnosti GE Money Multiservis.

Společnost GE Money Multiservis ale nenabízí výhody svým klientů jen v období Vánoc. Každý držitel MoneyCard může po celý rok využít až 50 denního bezúročného období. Pokud v této době splatí čerpané prostředky, nejsou mu účtovány žádné úroky ani poplatky. V prvním roce užívání karty neplatí roční či měsíční poplatek ani poplatek za zasílání výpisu. Fakticky to znamená, že má za splnění těchto podmínek půjčené peníze úplně zdarma. Při aktivním využívání a ročním obratu minimálně 48 000 korun je karta zdarma i na další rok. Měsíční úroková sazba MoneyCard činí pouze 1,65 % a je jednou z nejnižších na trhu. Vztahuje se i na výběry z bankomatů.

V letošním roce sjednotila a zjednodušila společnost GE Money Multiservis výčet dalších předkládaných dokladů. Vedle občanského průkazu stačí zákazníkovi předložit řidičský průkaz, pas nebo bankovní kartu. Žádné další doklady nejsou dále potřebné. Klient již nepotřebuje
předkládat třetí doklad, jako například výpis z bankovního účtu, vyúčtování za telefon, plyn, elektřinu nebo nájem.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy