Podnikatelé si mohou půjčit na cokoli s Malým podnikatelských úvěrem

13.11.2006 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna rozšířila možnosti úvěrů pro podnikatele.

Nově nabízí Malý podnikatelský úvěr, s nímž mohou podnikatelé či firmy snadno získat až půl milionu korun. Podnikatelé ho mohou využít pro financování jakýchkoli aktivit souvisejících s předmětem podnikání.

„Malý podnikatelský úrok nabízí snadnou možnost získat úvěr až 500 tisíc Kč se splatností až pět let,“ uvedl Pavel Hejzlar, manažer řízení segmentů Malých a středních firem Poštovní spořitelny. „Sazba Malého podnikatelského úvěru je velmi příznivá – 10,1 %,“ dodal Pavel Hejzlar

Malý podnikatelský úvěr je určen podnikatelským a právnickým osobám s ročním obratem do 10 miliónů Kč. Čerpání úvěru je možné ve výši od 50 000 do 500 000 Kč, přičemž možná výše úvěru se stanoví podle obchodního obratu klienta. Například úvěr 500 000 může získat podnikatel, který má obrat již od 1,3 milionu ročně.

Podnikatel může úvěr použít na veškeré aktivity, které jsou v souladu s jeho podnikáním. Navíc nemusí dokládat, na co prostředky použil. Splácení pak probíhá v pravidelných měsíčních splátkách, přičemž je umožněno předčasné splacení úvěru nebo mimořádná splátka. Další výhodou je, že žádost o úvěr je vyhodnocena zcela zdarma a úvěr je zajišťován pouze blankosměnkou.

PS již delší dobu podporuje malé a střední podnikání. Podnikatelům nabízí účet Postkonto napůl roku zdarma. Účet je možné ovládat na kterékoli z 3300 pošt nebo ve finančních centrech Poštovní spořitelny s tím, že více než 500 pošt je otevřeno v sobotu a 21 pošt je otevřeno sedm dní v týdnu. „Tak příznivou otevírací dobu nenabízí žádná jiná banka,“ prohlásil Pavel Hejzlar.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy