Držitelé Gold Citibank kreditních karet mohou nově využívat další výhody – slevy při nákupech ve vybraných obchodech.

28.11.2006 | , Citibank
Tiskové zprávy


S platností od začátku prosince letošního roku připravila Citibank a.s. pro držitele zlatých kreditních karet – Gold Citibank ojedinělý program nazvaný "Privilege Guide - průvodce pro náročné".

Díky němu mohou majitelé zlatých Citibank kreditních karet využívat výhodných slev v rozmezí 5 – 20 % u pečlivě vybraných společností z celé ČR z oblasti značkové módy, exkluzivního spotřebního zboží, gastronomie, ubytování, zábavy nebo životního stylu.

„Zlaté karty přinášejí jejich držitelům především prestiž a vysoký kreditní limit. Cílem Citibank bylo ale nabídnout něco navíc. Ze zkušenosti víme, že majitelé zlatých karet jsou velmi aktivními uživateli a že oceňují nadstandardní výhody spojené s kartami. Proto jsme se rozhodli nabídnout jim benefity v podobě až 20 procentních slev u vybraných partnerů,“ uvedl ředitel oddělení kreditních karet Citibank Rizwan Qazi.

Čerpat slevy při nákupu zboží a služeb lze u téměř 80 společností. Kompletní přehled všech partnerů  je umístěn www.citibank.cz. Všichni obchodníci, u kterých bude  možné slevy využít, budou označeni na dveřích prodejen samolepkou. Na ní je vyobrazena zlatá Citibank kreditní karta a debetní CitiGold Maestro. Při placení zlatou Citibank kreditní kartou obchody zapojené do programu přiznají dohodnutou slevu.
 
Banka také na podporu celého projektu připravila ve spolupráci s Pařížská News předvánoční soutěž. Ten, kdo v průběhu prosince utratí nejvíce peněz u obchodníků (partnerů programu), kteří zároveň inzerují v časopise Pařížská News, si bude užívat týdenní jízdu v zapůjčeném automobilu Jaguar.

Citibank je inovátorem na trhu kreditních karet. Díky fotografii a podpisu na přední straně karty patří Citibank kreditní karty k těm nejbezpečnějším na trhu. Zároveň mají nejdelší bezúročné období (až 55 dní) a nabízejí nejširší spektrum pojištění (životní pojištění, pojištění pro pobyt v nemocnici, pojištění proti zneužití karty, cestovní pojištění) a ojedinělé doplňkové služby (Hotovost na zavolanou a Nákup na splátky). Citibank rovněž nabízí řadu výhod i u svých co – brandovaných (partnerských) karet. Například pokud aktivně používáte kartu vydanou Citibank ve spolupráci s ČSA, můžete získat zdarma letenku po celém světě, s kartou Shell MasterCard od Citibank a.s. můžete měsíčně získat  ¼ nádrže pohonných hmot zdarma a s kartou Benefit Citi můžete například dostat bezplatně mobilní telefon nebo 300 volných minut na volání či mnoho dalších lákavých výhod.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy