Pracovní portál v novém: na Fleku se teď flek hledá jedna radost

01.03.2017 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Pracovní portál Flek.cz oblékl nový kabátek a pomůže vám v novém nejen lépe najít nový flek, ale hledání i urychlí a usnadní vám rozhodování díky hodnocení zaměstnavatelů. Vyzkoušejte nový Flek, pro každého najde flek.

Po mnoha letech vysoké nezaměstnanosti a ekonomické krize je nyní česká ekonomika na vrcholu. Zatímco dřív jsme hledali nové místo dlouho a zaměstnavatelé si mohli vybírat z velkého množství nabídek, tak loni se situace obrátila. České firmy se chtějí rozvíjet, chtějí nabírat nové zaměstnance, ale lidí na práci ubývá. Kdo chce práci, ten už ji dávno našel, na pracovním trhu už skoro nikdo nezůstal. A zaměstnavatelé tak musí opravdu hledat, než najdou novou posilu. Takže pokud právě teď hledáte nové místo, tak si budete vybírat z tolika nabídek, že možná nebudete vědět kterou. Situace na pracovním trhu je taková, že už není uměním si nějaký ten nový flek najít, ale hlavní je si dobře vybrat. A s výběrem fleku vám pomůže spolehlivě Flek.cz ve 3 krocích.

nabídky práce Flek.cz/hledání práce Flek.cz

Najděte si zajímavou nabídku na pracovním portálu

S hledáním fleku na Fleku pomůžeme. Pokud hledáte konkrétní nabídku, můžete si vše vyfiltrovat podle oborů i podle místa nového zaměstnání. Inzerovaná místa můžete také procházet podle toho, jaké byste si představovali zaměstnanecké benefity. Chcete práci z domova? Stačí si nabídky vyfiltrovat podle požadavků. Na Fleku navíc najdete nejen inzerovaná místa přímo od firem, ale také volná místa, která firmy hledají přes úřady práce po celé České republice. Díky tomu je Flek.cz vhodný nejen pro hledání nové práce ve velkých městech, ale i v těch menších, kde zaměstnavatelé většinou inzerují jen přes úřady práce.

Omrkněte zaměstnavatele podle hodnocení

Nový Flek.cz ale nabízí něco víc než jen katalog volných míst. Můžete zároveň omrknout potenciálního zaměstnavatele. Portál vám ukáže nejen adresu zaměstnavatele, ale i jeho další pracovní nabídky. Novinkou je pak to, že můžete u jednotlivých zaměstnavatelů najít hodnocení od zaměstnanců. A takové hodnocení můžete po registraci i přidat ke svým bývalým zaměstnavatelům. Na Fleku si tak nejen najdete novou práci, ale zároveň se třeba i dozvíte, jak moc můžete být v nové práci spokojení.


Čtěte také:

Ohromte svým životopisem a oslňte na pohovoru

Novou práci jste si už vybrali a potenciální zaměstnavatel je vám sympatický. Tak teď už jenom sepsat výherní životopis a připravit se na pohovor. Že v tom trošku tápete a chcete být co nejlíp připravení? Flek.cz vám poradí i s životopisem nebo pracovním pohovorem. Stejně tak se sepsáním výpovědi v současném zaměstnání a prozradí vám i triky na práci v zahraničí. Když hledáte nový flek a s tím starým se chcete rozloučit, tak Flek.cz je tady pro vás.

Autor článku

Hana Bartušková


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU