ČP začne nabízet povinné ručení v nejbližších dnech

12.10.1999 | ,
Ručení


Česká pojišťovna (ČP), která včeraspolu s dalšími pěti pojišťovnami obdržela licenci na poskytovánítzv. povinného ručení, hodlá tuto službu nabídnout v nejbližšíchdnech. Jak sdělil tiskový mluvčí ČP ...

Česká pojišťovna (ČP), která včeraspolu s dalšími pěti pojišťovnami obdržela licenci na poskytovánítzv. povinného ručení, hodlá tuto službu nabídnout v nejbližšíchdnech. Jak sdělil tiskový mluvčí ČP Michal Urban, pojišťovnamusí ještě zapracovat některé připomínky, které mělo ministerstvofinancí ke znění všeobecných obchodních podmínek.

ČP chce i nadále zůstat v oblasti povinného ručenínejvýznamnějším pojistitelem v České republice. Generální ředitelpojišťovny Ladislav Bartoníček vyjádřil v této souvislostipřesvědčení, že se České pojišťovně podaří získat alespoňpolovinu trhu.

Povinné ručení bude prodávat ve své obchodní síti více než700 agentur a jednatelství v celé republice. Nebude se všakorientovat pouze na síť svých přepážek a obchodních zástupců, alebude povinné ručení nabízet i prostřednictvím dalšíchdistribučních kanálů, uvedl Urban bez bližších podrobností.

Zdroj: ČTK

Autor článku