S povinným ručením od ČSŽP dostanete víc, než jste byli zvyklí

29.11.1999 | ,
Ručení


24.11.1999 Svět motorů str. 03 Průvodce řidiče po povinnémručeníŽivot přináší mnohé povinnosti. Jednou takovou životní nutností je uzavřenípovinného ručení. Tuto povinnost, kterou s s...

24.11.1999 Svět motorů str. 03

Průvodce řidiče po povinnémručení

Život přináší mnohé povinnosti. Jednou takovou životní nutností je uzavřenípovinného ručení. Tuto povinnost, kterou s sebou ze zákona nese vlastnictvívozidla, se ČS-Živnostenská pojišťovna snaží ve svém pojištění AUTOPLUSzpříjemnit motoristům celou paletou výhod a bonusů.

BEZ PENĚZ A ČEKÁNÍ

Pro uzavření smlouvy na ,,povinné ručení" mohou motoristé využít nejen sítětéměř 140 poboček ČSŽP, ale především více než 700 poboček Českéspořitelny.Ta navíc nabízí možnost bezplatného sjednání úvěru nasporožirovém účtu na dobu neurčitou (při splnění podmínek poskytnutíslužby). Maximální dostupnost posiluje prodej přes internetovou adresu. Domav pohodlí si stačí sjednat na bezplatné infolince 0800/154 154 návštěvuporadce, který s Vámi smlouvu uzavře.

ODKLAD SPLATNOSTI, MOŽNOST SPLÁTEK A BONUSU

Vstříc motoristům vyšla ČSŽP pozdržením termínu, ve kterém budou musetčástku za povinné ručení uhradit, a to prodloužením termínu splatnostipojistného o 14 dnů od účinnosti pojistné smlouvy (tj. do 14. 1. 2000).Nestandardní, či spíše nadstandardní službou je možnost splátek napříkladpro klienty, kteří již mají s ČSZP uzavřeno havarijní pojištění a vůz jezakoupen na leasing. Možnost čtvrtletních splátek bude mít i klient, kterýna pobočce ČSZP uzavře pojistnou smlouvu na povinné ručení, za předpokladu,že první splátku pojistného uhradí na místě v hotovosti. V ČSŽP chystajítaké systém bonusových slev pro řidiče, kteří nezpůsobí škody. Tuto výhodudosavadní pojištění neznalo.

CENA

Po letech někdy až drastického zdražování předkládá AUTOPLUS motoristům jennutnou úpravu sazeb, které se v průměru zvýší o 12% oproti sazbám za letošnírok. Pojišťovna musí být schopna dostát svým závazkům i za několik let,takže opatrnost při stanovování sazeb není jen v zájmu pojišťovny, ale jeseriózní zejména vůči klientům. Se základním jměním ve výši 816 milionůkorun patří ČS-Živnostenské pojišťovně třetí místo na domácím trhu. Navíc zčlenství v silné Finanční skupině České spořitelny, která je stoprocentnímvlastníkem ČSŽP, plynou klientům další, a to nejen finanční, výhody aúspory.

ŘADA DALŠÍCH VÝHOD u ČS-Živnostenské pojišťovny

Karta AUTOPLUS opravňuje pojištěné majitele automobilů například kbezplatnému využití asistenčních služeb UAMK (rozsah výhod je možno zjistitna telefonním čísle 0123 nebo 0800/154 154), ke slevě na pohonné hmoty vsíti čerpacích stanic PARAMO ve výši 40 haléřů na jeden litr PHM bez omezenílimitu čerpání a k 5% slevě pro nově sjednaná vybraná pojištění u ČSŽP.Navíc každý kdo uzavře povinné ručení ČSŽP je zařazen do soutěže o šest vozůOpel Corsa, dětské sedačky a sněhové řetězy. Pro mnohé zájemce o pojištěníbude při výběru pojistitele rozhodující především způsob a délka likvidacepojistné události. Není tajemstvím, že prvkem, který obvykle prodlužujelikvidaci škody, je čekání na relaci od policie. ČSŽP proto přišla sunikátní službou a škody do 10 000 korun na vozidle poškozeného budelikvidovat dříve, než protokol obdrží! Samozřejmě tím není dotčena povinnostúčastníků takovou dopravní nehodu policii ohlásit Principem pojištěníodpovědnosti je sejmout z motoristy starosti s uhrazením škod, které můžeprovozem svého vozidla způsobit jiné osobě. Důvěřujte ČS-Živnostensképojišťovně.

Zdroj: ČS-Živnostenská pojišťovna, a.s.

Autor článku