Efektivní řízení DPH a daní komplexně – určeno pro management

30.03.2011 | , Malota Production
Konference


Daně – slovo, kterého se obává nejeden podnikatel, finanční ředitel či účetní. Na daních můžeme ročně odvést až stovky tisíc korun, daně nás mohou položit na kolena, ale co se podívat na daně z jiného pohledu?

Člověk ve vedoucí pozici se má možnost dozvědět, jak právě změny DPH ovlivní jeho core byznys. Co přesně díky novele zlevní a co naopak zdraží, co nakoupit a do čeho investovat v souvislosti s touto legislativou? Jak díky změně DPH rozhýbat a zefektivnit cashflow společností? To a mnohem více se dozvíte na dopoledním setkání, kde přednáší odborníci s dlouholetou praxí  z nadnárodních společností, jako je například poradenská společnost KPMG či Schaffer & Partner.

Dne 4. 4. 2011 v samém srdci Prahy a 11. 4. v Brně představí společnost zaštiťující server mKonference.cz problematiku daní tak, aby si každý zodpovědný člověk mohl s daněmi nakládat podle vlastní vůle. Mnohdy posíláme své účetní či daňové poradce na drahé několika denní semináře a sami nevíme, zda to má opravdový efekt. Proto se právě ve zmiňovaném termínu koná diskusní fórum s názvem Efektivní řízení DPH a daní komplexně, které je právě výhradně určeno pro Vás.

Cena vstupenky včetně občerstvení a všech materiálů ke konferenci je symbolických 400 Kč. Za tuto last minute cenu můžete ušetřit společnosti několika tisícové částky legálně. Pokud jste zodpovědným podnikatelem či loajálním zaměstnancem, přihlašte se na oficiálních webových stránkách www.mkonference.cz. Pozor, počet účastníků je však omezen. Těšíme se na Vás.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Konference