Fio banka otevřela hypoteční centrum

16.06.2017 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Česká Fio banka otevřela v Praze první samostatnou pobočku věnovanou pouze úvěrům na bydlení. Reaguje tak na rostoucí zájem o hypotéky, který se projevuje zvláště v posledních dvou letech.

Fio banka pokračuje v rozšiřování svých služeb. Zájemcům o vlastní bydlení nově nabízí hypotéky ve specializované pobočce, která se nachází v Praze 1 na rohu ulic V Celnici a Havlíčkova. Banka doposud poskytovala hypotéky v rámci své standardní pobočkové sítě, nyní ke stávajícím 79 pobočkám přidává novou, zaměřenou pouze na hypoteční úvěry. Ty jsou u Fio banky bez poplatků a s úrokem od 1,58 %. Klienti si navíc mohou kdykoliv bezplatně snížit splátky díky Hypospořicímu kontu nebo hypotéku předčasně splatit.

Fio_banka_Hypotecni_centrum

„Pro většinu lidí jsme synonymem pro účty bez poplatků, což nás samozřejmě těší. Vedle toho přibývá i těch, kteří u nás řeší také další věci, třeba otázky vlastního bydlení. Jen za letošní rok jsme poskytli dvakrát více hypoték než v roce 2015 a poptávka stále stoupá. Abychom zájemcům o financování bydlení dopřáli větší komfort, rozhodli jsme se otevřít hypoteční centrum. Věříme, že naši stávající i noví klienti tuto možnost ocení,“ dodává Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Autor článku

Tiskové zprávy  

Články ze sekce: Tiskové zprávy