Banka může platit i vám. Která nabízí bonusy?

26.01.2018 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Plánujete přejít do jiné banky a rádi byste si přitom bez námahy přivydělali i nějakou tu kačku k dobru? Chcete změnit běžný účet, ale nevíte, jaký zvolit? Vyberte si ten, kde dostanete bonus!

Odměny novým, stálým i doporučeným klientům nabízí hned několik bank. Některé běží neomezeně, jiné nabídky jsou pouze na dobu určitou. Plno z nich pak bude končit 31. 1. 2018. Bonusy v našem seznamu se pohybují od 100 Kč až po zvýhodněnou cenu mobilního telefonu.

1. Volej a surfuj s Equa bank

Equa bank nabízí rovnou tři hlavní výhody. Tou první je odměna ve výši 100 Kč za každého doporučeného klienta. Druhou je pak možnost využití zvýhodněného tarifu. Za 99 Kč měsíčně můžete mít základní tarif se 100 volnými minutami. Pokud ale spíše než voláte, surfujete, můžete místo toho zvolit 700 MB společně s neomezeným voláním a SMS zdarma za 479 Kč měsíčně. Hlavní podmínkou pro jeho získání je pak smlouva s bankou na 2 roky a pravidelné hrazení účtů inkasem za tarif z konta u Equa bank.

Na závěr je pak dobré zmínit, že za bonus může být bráno i vrácení poplatku jednoho vkladu hotovosti. Děje se tak pouze jednou měsíčně a jedná se sice o pouhých 40 Kč, ale jak již bylo řečeno v úvodu, každá kačka se hodí.

2. Spořicí účet a podílové fondy od ING

ING Konto je díky úroku 0,5 % jedním z nejlépe hodnocených spořicích účtů na trhu. Aktuálně navíc za založení Konta nabízí bonus ve výši 500 Kč. Dobrou zprávou je, že nemusíte spěchat na pobočku, lze jej do 5 minut (alespoň to tvrdí banka) sjednat online. Účet je bez výpovědní lhůty a jeho vedení je úplně zdarma. Jedinou podmínkou je, že zůstatek musí přesáhnout minimálně 1000 Kč. Přes tuto částku se musíte přehoupnout třeba i jen o korunu, pokud chcete získat zmíněný bonus. Jestliže si navíc dokážete sehnat i kód akce, získáte na tři měsíce úrok 1 %. Do konce ledna navíc dostanete za každého doporučeného klienta 300 Kč. Doporučená osoba si pak také polepší a získá na 3 měsíce zvýhodněnou úrokovou sazbu 1 % do 300 000 Kč. Pokud se navíc rozhodne zainventovat do podílového fondu minimálně tisícovku, získáte navíc ještě 300 Kč.

Na bonus 500 Kč pak dosáhnete i v případě, kdy se u ING Bank rozhodnete investovat do podílových fondů. Pro obdržení bonusu musíte uzavřít smlouvu prozatím nejpozději do 31. 1. 2018 a od jejího doručení do následujících 30 dnů bude třeba do jednoho či více podílových fondů zainventovat alespoň 5000 Kč.

3. Moneta vrací peníze za nákupy

Moneta Money Bank nabízí pro své klienty věrnostní program bene+, který je samozřejmě bez poplatků a funguje úplně stejně jako PlnáPeněženka.cz a jiné cashbackové portály. Pokud tedy nakoupíte kartou v partnerské síti obchodů, procenta z nákupu se vám vrátí zpět. Program se aktivuje automaticky a platí jako doplněk k těmto finančním produktům:

Kreditní karty:

Bene+

MoneyCard Smart

MoneyCard Fix

MoneyCard Gold

Visa

Debetní karty od:

Genius Active

Genius Complete

Genius Dual

Genius Free & Flexi

Genius Gold

 

Genius Gratis

Genius Plus

Genius  Silver

Genius Student

 

Bene+ poté můžete kombinovat i s akčními slevovými kupony, díky kterým lze podle Monety ušetřit až dalších 50 % na nákupu.

Dále také ke kontu Genius Student můžete získat bonus až 750 Kč za doporučení 3 kamarádů, kteří si u této banky založí konto. Za poměrně zajímavý bonus pak můžeme považovat i účet Tom, který je od srpna 2017 zdarma a dokonce s nadstandardní úrokovou sazbou 3 % do 100 000 Kč. Podmínkou k získání takového úroku je pak 10x v měsíci zaplatit debetní kartou a mít na účtu pravidelný příjem, a to alespoň 15 000 Kč měsíčně.

Další bonusy od bank

  • U podnikatelského účtu mKonto Business od mBank máte vklad do 50 000 Kč na České poště zdarma.
  • Raiffeisenbank za doporučení dvou nových klientů umožňuje osvobození od poplatků za vedení tarifu.
  • UniCredit Bank novým i stálým klientům při založení U konta, U konta PREMIUM a U konta pro mladé do 31. 1. 2018 nabízí mobilní telefon HUAWEI P10 lite Dual SIM za zvýhodněnou cenu 5490 Kč.

Čtěte také:

Autor článku

Lucie Mečířová

Lucie Mečířová  

Redaktorka Finance.cz


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 2.5
Hlasováno: 9 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ