Euro.cz spouští rubriku o kryptoměnách

01.03.2018 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Novinky ze světa kryptoměn přehledně na jednom místě. A pokud teprve začínáte, tak u nás najdete přehledné informace o fungování kryptoměn, jejich vývoji a nejnovějších trendech.

Víte, co je bitcoin? A co blockchain? Nebo ICO? Kryptoměny jsou relativně novou, ale rychle se rozvíjející formou alternativních digitálních peněz. V roce 2017 se z nich stal doslova globální fenomén, který asi nejlépe charakterizuje impozantní růst ceny bitcoinu v nevídaných řádech tisíců procent.

Kryptoměny na Euro.cz

Zpravodajský portál Euro.cz nyní spouští novou rubriku Kryptoměny, která se tomuto fenoménu bude podrobně věnovat. Čtenáři v ní najdou kompletní zpravodajský servis – od aktuálních zpráv přes informace o pohybech na kryptoměnových burzách až po přehled o cenách jednotlivých měn.   

Součástí rubriky jsou i obecné informace, které čtenáři usnadní základní orientaci v problematice virtuálních platforem. Dozvíte se, jaká jsou specifika jednotlivých kryptoměn, altcoinů a tokenů, co obnáší jejich těžba, jak (a zda vůbec) do kryptoměn investovat, kde je nakoupit či jak je nejlépe uchovávat a zálohovat. 

Více informací naleznete www.euro.cz/kryptomeny

Euro.cz je zpravodajský portál týdeníku Euro z vydavatelství Mladá fronta zaměřený na ekonomiku, politiku a byznys.


Čtěte také:

Co je bitcoin cash?

Bincoin v lednu 2018


 

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 5
Hlasováno: 1 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU