6. sezóna a 6 důvodu, proč zajet do Aqualandu Moravia

07.07.2018 | , Finance.cz
Spotřebitel


Aqualand Moravia je nejmodernějším aquaparkem v ČR, funguje letos už šestým rokem, je nejnavštěvovanějším turistickým cílem Jihomoravského kraje a loni ho navštívilo na 720 tisíc lidí z Česka, Slovenka i Rakouska. Proč si do něj taky zajet?

Aqualand zahájil už minulý měsíc letní sezónu, která potrvá až do 2. 9. Během léta jsou dostupné nejen vnitřní tobogány a prostory, ale především dva venkovní tobogány, ABYSS a BOOMERANGO, které jsou unikátní a jedinečné v celé Evropě. Navíc vás toto léto čeká i venkovní spa nebo vyhřívané bazény s termální vodou. Jaké jsou další důvody, proč letos navštívit Aqualand Moravia?

Je to hned vedle Pálavy

A kousek od Lednicko-valtického areálu. Takže co víc byste si mohli přát pro letní výlety. Z Prahy sem na jižní Moravu dojedete za 3 hodiny, z Ostravy ještě o kousek dřív a z Brna jezdí do aquaparku pravidelná kyvadlová doprava. Navíc na jižní Moravě najdete všechno, trošku historie v Lednici, spoustu přírody na Pálavě, moře vína na moravských vinicích a mořské vlny v Aqualandu. Na své si přijdou všichni, mladí, staří, děti i puberťáci. A věděli jste, že přímo z Aqualandu je výhled na Pálavský vrch i na vodní nádrž Nové mlýny?

Je to víc než bazén a tobogány

Jasně do aquaparku máte zamířeno, protože si chcete zaplavat a svést se na tobogánu. A v tomto vás Aqualand Moravia určitě nezklame, najdete tam celkem 20 vnitřních a vnějších tobogánů o celkové délce 1,7 km. Ale není to jen o vodě. Aqualand vám totiž nabídne zábavu na celý den. Dobře tam vaří a nabídnou vám jídlo celkem ve 13 gastro provozech. Drink si můžete vychutnat i ve dvou pool barech a až vás voda unaví, tak můžete relaxovat ve wellness zóně nebo navštívit 7D kino. Zábavy je tam na celý den.

Na dobrou noc

Když vám jeden den nestačí, tak ubytovat se můžete hned v prostorách Aqualandu. Součástí areálu je totiž také Aqualand Inn, kde spolu s ubytováním získáte i vstup do Aqualandu zdarma na celý den, vychutnáte si jídlo v hotelové restauraci a uvidíte z terasy přímo na Pálavu.

Kdo se ráno probudí

Novinkou pro letošní sezónu je tzv. Fresh Track. Jednou týdně vždy ve čtvrtek můžete přijít do Aqualandu už hodinu před otevřením. Těchto vstupů je omezené množství, takže rezervujte dopředu, díky tomu máte ale jistotu, že si na tobogánech opravdu zajezdíte a nebudete muset čekat fronty. V rámci tohoto vstupného dostanete také snídani.

Pěny není nikdy dost

Pro děti je připravený bohatý animační program. Toto léto je ve znamení čar a kouzel a můžete se těšit na vystoupení populárních kouzelníků, třeba na Richarda Nedvěda, a také na další tématické akce. Kouzelné léto přinese nejen zábavu, ale i soutěže, hry, diskotéku nebo cvičení ve vodě. Navíc dvakrát týdně, ve středu a v pátek, se bude v prostorách Aqualandu konat pěnová párty, to kdyby vám náhodou jen voda nestačila.

Abrakadabra a je to zdarma

Novinkou této sezóny je také vstup dětí do 150 cm zdarma. Bezplatný vstup dětí se vztahuje vždy ke každé dospělé vstupence zakoupené na eshopu aquaparku. Nákup je rychlý, bez čekání a pak už stačí jen dojet a skočit rovnou do vody.

A co příští rok?

Vzhledem k tomu, že v srpnu oslaví Aqualand páté narozeniny a vstoupí do své šesté sezóny, tak je nutno poznamenat, že celý areál se postupně mění. Letos jsou tak poprvé přístupné i vnější bazény vyhřívané termální vodou a roky 2019 – 2020 budou ve znamená dalších investic. V příštích sezónách se pak můžeme těšit na nové venkovní atrakce, jako je například líná řeka a další. V tuto chvíli se už vyřizuje stavební povolení a příští rok si možná vody v areálu užijeme ještě víc.


Čtěte také:

Štítky:

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 3.5
Hlasováno: 3 krát

Články ze sekce: Spotřebitel